Er is meegedacht in keuzes en super klantgericht in breng/haalservice.
2 bromfietsen laten keuren, en heel veel goede onderdelen kunnen kopen
Klantvriendelijk en persoonlijke service.
Goed geholpen en afspraken worden nageleefd zoals afgesproken
Goed en betrouwbare garage met vriendelijke werknemers. Auto was er voor apk en kleine beurt. En als extra hebben ze de auto even gewassen. Dus goede service.
Zou zeker iemand aanbevelen om bij jullie de auto te kopen
Goed geholpen, ze maken tijd voor je aardig personeel
Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Netjes geholpen en werk goed gedaan
Deskundig en persoonlijk!
goeiemorgen ga zo door!!!
Wij zijn blij met de occasion die we gekocht hebben bij autobedrijf Wegman! Klantvriendelijk bedrijf!
Alle afspraken na gekomen, ruime keuze in afspraak tijd, direct koffie thee of chocomel, en altijd is iedereen daar vriendelijk. Gr. Rob
Wordt netjes geholpen. En de afspraken die je maak wordt ook aangehouden.
Als je zonder afspraak binnenloopt voor een kleine controle word je altijd geholpen.
het viel mij een beetje tegen dat de leen auto niet gratis was voor de rest ben ik heel erg tevreden.
Onlangs is mijn bestelbus 2 dagen bij hen in de reparatie geweest. Met het hele team verzorgen ze een perfecte reparatie. Ze vertellen wat ze doen. Ze houden je op de hoogte. Ze werken zelfs ,s avonds nog door om het af te krijgen. Ze hebben een mooie oplossing met vervangend vervoer. Pure klasse, waarmee ze zichzelf een prachtig verdiend visitekaartje schenken. Met deze sublieme werkwijze geven alle medewerkers, incl. de vrouwen, inhoud aan de achternaam van het bedrijf. Wat bedoel ik hiermee. Dan ga ik in de volgende zin de achternaam van het bedrijf omdraaien. Alle medewerkers geven als 1 MAN inhoud aan de reparatie, zodat je weer fijn op WEG kunt. Rijden maar.
Goed geholpen,alles in overleg,prima toch!
Prima geregeld
Originele beoordeling
2 keer betalen voor niet goed uitgevoerde reparatie band velg afscheuren + 2keer nieuw ventiel 2x €40,00
Helaas niets van de telefonisch gemelde gevonden problemen achteraf getoond. Bedienings instellingen gewijzigd en niet teruggezet. (Geluid.ventilatie,airco,etc.)Welke fusseekogel aan vervanging toe niet vermeld.Klassificatie vervangen band niet begrijpelijk. (Typefoutje?)
Makkelijk afspraak maken, afgesproken handelingen goed verricht, wat voor mij niet hoeft: rekening meteen op de mat, goed gevoel om bij deze garage te zijn
Industrieweg 4
4233 GA Ameide