Top service
Ik heb hier een Toyota yaris gekocht en we zijn goed en netjes geholpen. De auto werd zelfs thuisbezorgd. Ik ben er superblij mee.
Netjes vooraf gebeld wat de kosten zouden worden en binnen de afgesproken tijd auto weer klaar. Perfect geregeld.
Prettig
Ik kwam voor de APK, Ik werd opgebeld, en er moest wat vervangen worden, met mijn goedkeuring zijn een paar kleine dingetjes vervangen. Ook kreeg ik het advies mee, dat over 6 a7000 km nog wat andere dingen vervangen mogen worden. Ik waardeer deze service enorm, zo kan ik met een gerust hart weer de weg op wetende dat mijn auto voor nu oké is, en over 6 a 7000 km even opnieuw contact moet opnemen om wat onder delen te laten vervangen.
Zeer nette en vlotte handel gedaan.
alle beloften werden strikt nagekomen
Kundig en eerlijk advies Snel handelen en goede breng service
Altijd van harte welkom en duidelijke uitleg over wat je koopt.
Goed en snel geholpen
Leuk bedrijf Met ontzettende leuke Honda brommers Onlangs 1 aangeschaft en zal deze een heel nieuw leven in blazen . We gaan hem helemaal van top tot teen aanpassen .. Want oude liefde roest niet ..
Originele beoordeling
De beste heer houd zich ook bezig met brommerverkoop Hoe hij die werkzaamheden uitvoert is in en in triest trekken al het orginele spul eraf en zetten er wat sloopspul er terug op ! Verkocht als lopend maar de wijze hoe zegt genoeg cilinder erop geknald met groeven en als klap op de vuurpijl en zuiger met 1 veer ipv 2 . Je moet hem bestellen enkel via de webshop en daar geef je factuur en leveradres op . Als ze dan hun zaken niet op orde hebben en op verkeerd adres staat wordt je nog nageteld ook dat ik het niet goed gedaan hebt !! Op mail en apps wordt niet meer op gereageerd zodra ze de betaling binnnen hebben . Factuur erbij met weinig tot geen gegevens enkel de kleur en type brommer .. Wat een drama bedrijf !!’
Eerlijke prijs ,was zoals gezegd en ook nog snel en aan huis geleverd.een mooie opknap honden Mt8 .
Heldere communicatie
Kleine beurt, geen problemen.
Onderhoud en keuring, keurig op tijd gepland en uitgevoerd. Klaar terwijl je wacht, Met koffie en koekje en een persoonlijk gesprek.
Heel correct kwa antwoord en afhandeling verzenden e.d maar helaas het bestelde knipperlichtglas gebarsten aangekemen maar na telefonisch contact een passende oplossig afgesproken . Heel netjes afgehandeld .
Originele beoordeling
Wel correct kwa antwoord en afhandeling verzenden e.d maar helaas er niet bij vermeld dat het bestelde knipperlichtglas gebarsten is dast is dan wel weer jammer .
met een reparatie kom ik altijd in mijn werktijd en doen ze altijd hun uiterste best om mij gelijk te helpen of het zo in te passen, dat mijn werk ook door kan gaan. En een reparatie wordt perfect uitgevoerd. De kennis en vakmanschap van de monteurs staat op een hoog niveau. Voor de klant is het prettig om je auto met een gerust hart te kunnen achterlaten. Klasse
Altijd al. kan altijd terecht , geen enkel probleem. service heel goed. chapeau auto bedrijf Wegman!
Bekwamen monteurs .
Altijd volgens afspraak. Hoog service gehalte.
Goed geholpen en duidelijke uitleg gekregen.
Klantvriendelijk Denken oprecht met je mee Auto keurig gemaakt en netjes afgeleverd
Leuk bedrijf Ik kwam voor de brommers leuk spul hij heeft van alles heel voor onderdelen van de Honda's is ook een hobby van Xander Prettig om er te komen
Ontvangst was erg prettig. De medewerkers van Autobedrijf Wegman werken allemaal met een persoonlijke aanpak. Er wordt goed geluisterd naar je vraag en je wordt ook goed en volledig meegenomen in de status van de betreffende auto. Ik ben erg blij en tevreden naar huis gegaan!
Alles was prima in orde. Auto stond al klaar. Ook het inleveren van de auto was zo gepiept.
Industrieweg 4
4233 GA Ameide