Vooralsnog helemaal tevreden

We hadden al een poosje via verschillende apps de Peugeot 308 SW advertenties in de gaten gehouden en we wisten dus wat we wilden. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij Nieuwkoop in Oud-Beijerland voor een mooie auto. Autoverkopers kunnen natuurlijk goed praten, maar ze weten wat ze hier inkopen, nieuwe matten erin, prima prijs-kwaliteit verhouding, prima service. Ook meegedacht met de oplevering; even langer opengebleven op vrijdag zodat ik niet onnodig de volgende dag vanuit het noorden nog een keer heen en weer hoefde te komen. Top! Ik heb er vertrouwen.

Goede, vriendelijke en opgewekte service, prima prijs voor de auto.

In het voorjaar een auto gekocht. Service was prettig, geen gladde verkooppraatjes, eerlijke informatie. De auto werd piekfijn opgeleverd. We kregen zelfs wat meer service dan van tevoren besproken, voor dezelfde prijs.

Geweldig en verademing!

Nu na 2weken na de aankoop van mijn nieuwe autootje, heb ik hem na laten kijken bij “mijn mannetje” en zoals ik al hoopte is het autootje in topconditie!!! En dat voor een toen jaar oud autootje. Precies zoals de verkoper al verteld had op de olieverversen na (eigen keus op dat moment geen centjes meer). Eerder las ik al een recensie met verademing, dat is wat ik voelde toen ik wegreed van Autobedrijf Nieuwkoop, topgozer die verkoper! Geen bullshit verkooppraatjes! Echt n aanrader! Als ik over enkele jaren weer n nieuw autootje nodig heb, ga ik zeker terug!!!!

Snel en vakkundig geholpen

In de ochtend voor een auto gekeken. Smiddags kon ik hem rijklaar afhalen. Super schoon. Uitgebreide uitleg betreft het gebruik. Alle boekjes erbij en zeer vriendelijk.

Zeer goede ervaring met zowel onderhoud als aanschaf tweedehands auto

Bij dit bedrijf maakt het voor mijn gevoel niet uit of je een dure of goedkope auto brengt voor onderhoud: je wordt altijd correct en vriendelijk behandeld. En dat voor een redelijke prijs. Een aanrader! Grote keuze aan tweedehands auto’s in alle prijsklassen.

Wij hebben op 26 mei en Kia Picanto gekocht bij Robert. We zijn vooraf heel goed geïnformeerd en heel hartelijk ontvangen. Erg blij met onze aankoop. Ik zou dit bedrijf iedereen aanbevelen Dankjewel en hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop. L. Demirbilek

Geweldig.

Vanaf begin af aan wordt je echt op je gemak gesteld. Zijn er vragen? Gewoon stellen en word goed en netjes beantwoord. Een echte aanrader !!!!!!

Klantvriendelijk en erg behulpzaam

Goede service Uitermate vriendelijke manier van klantgerichte benadering Ik raad dit autobedrijf zeer zeker aan

Hele fijne garage en mensen!

Vandaag (5-5-2020) mijn auto (Opel Corsa) voor het eerst gebracht ivm een onderhoudsbeurt. Hieruit kwam nog een belangrijk punt naar voren en dat waren de banden, in dit geval voor. Door een advies uit te brengen, duidelijk en eerlijk te communiceren en vooraf bellen, heb Ik gelijk een ‘band’ ;) met deze garage. Ik raad Autobedrijf Nieuwkoop aan! Nogmaals, fijne garage en de volgende keer zal ik er zeker weer komen!

Goed geregeld!!

Occasion gekocht, Thermostaat bleek kapot te zijn. Keurig opgelost Bedankt!!

Prettig vertrouwd

Sinds de start van dit bedrijf klant middels het review systeem. Een bijzonder prettige systeem waar onze klanten vrij zijn om hun ervaring te vermelden. Snel en concreet contact bij vragen, goed telefonisch te bereiken. Ga zo door klantenvertellen.nl!

Waren alle autodealers maar zo goed !

Wij zochten op internet een gebruikte rode Citroën C1 voor mijn dochter. Uiteindelijk gevonden bij garagebedrijf Nieuwkoop , mede door de goede recensies en zeer scherpe prijs ! Van tevoren gebeld voor afspraak , de auto stond keurig schoon , gewassen en gepoetst klaar , de ontvangst was hartelijk en voortreffelijk , de koffie heerlijk , bezichtiging ging snel , proefrit gemaakt en alles was naar wens. De eigenaar is helder , transparant en duidelijk. Absoluut GEEN verkooppraatjes. We hebben duidelijke afspraken gemaakt voor de aankoop , de auto kon binnen 2 dagen al worden afgeleverd , ondanks het corona-virus. De eigenaar had nog extra opties uitgevoerd : gratis nieuwe antenne , gratis nieuwe wieldoppen enz. enz. En mocht er wat met de auto aan de hand zijn , dan kun je hem gewoon bellen. Kortom : dit bedrijf is echt een aanrader en zal in de toekomst nog zeker een keer worden bezocht.

Professioneel en laagdrempelig

Zeer tevreden.

Je wordt zeer goed en kundig geholpen. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen, voor zowel onderhoud als het kopen van een nieuwe auto.

Degelijk en eerlijk bedrijf

Onlangs kocht ik een Suzuki S-Cross bij autobedrijf Nieuwkoop. Ik vond deze auto via internet. De autobranche bevat helaas nogal wat onbetrouwbare (om maar geen andere term te gebruiken) 'appels'. Gelokt door de aantrekkelijke prijs voor de auto en het goede rapportcijfer ben ik naar dit voor mij onbekende bedrijf gegaan. Wat wij aantroffen was een écht keurige auto (als nieuw!) voor een scherpe all-in prijs, inclusief garantie! Dus geen verborgen 'afleverkosten' a raison van 500 of 750 euro op de geadverteerde prijs! Iets wat bij flink wat bedrijven pas na veel doorscrollen duidelijk wordt. Nieuwkoop, een familiebedrijf gedreven door vader en zoon, is geen gelikt 'jasje/dasje bedrijf'. Natuurlijk willen zij verkopen maar zijn beslist niet opdringerig. Hoewel ik er tot dusver geen gebruik van heb hoeven maken (en ook niet verwacht dat het nodig zal zijn) ben ik ervan overtuigd dat ook hun eventuele nazorg aan de auto top zal zijn. Ze doen dat heel goed want een tevreden klant komt terug! Dit bedrijf is een verademing in de veelal schimmige autowereld!

Vriendelijke, goede service met een lach.

Toen wij binnen stapte was het erg druk, toch zorgde de verkoper ervoor dat wij gezien en gehoord werden. Het proefritje maken was geen probleem, zelfs een tweede om de twijfel totaal weg te nemen ook niet. Dit was een prettige ervaring en zorgde voor dat zetje om mijn eerste auto hier te kopen. De auto kon snel gereed gemaakt worden, om hem op te kunnen halen voor mijn verjaardag. Bij het ophalen, moest ik even wachten, maar werd ik weer opgewacht met een lach. Fijn!

buiten verwachting

Al jaren klant bij hen, ze zijn uiterst vriendelijk en zeer vakbekwaam. Voeren een goede prijs en geven goede voorlichting maar laten jou zelf wel beslissen. Binnenkort moet ik weer voor o.a. APK, bandenwissel en distributiesnaar vervangen.

Klantvriendelijke no nonsense garagebedrijf

Vijf jaar oude Citroen Picasso 3 gekocht en sneller geleverd dan afgesproken. Had een huurauto elders en ben daar vandaan opgehaald. Prettige benadering van mij als klant. Persoonlijk en snel gehandeld.

Betrouwbaar, snel, eerlijk

Super blij met Nieuwkoop te Oud-Beijerland! 1ste auto gekocht en we komen zeker terug. Betrouwbaar, eerlijk, snelle afhandeling. Helpen met spoed, hele goeie service. De eerst volgende auto aankoop dan gaan wij als eerste kijken of Nieuwkoop wat heeft staan voor ons. Super vriendelijke mensen, hele goeie service!

Vriendelijk, niet gehaast en geen gladde verkooppraatjes

Eigenaar Rob is een vriendelijke man. Autoverkoper zonder de gladde praatjes en zonder te pushen rondom verkoop. Duidelijk in communicatie en aflevering met duidelijke uitleg over de auto. Goed gevoel over, en hopelijk blijft dat zo nu ik de nieuwe auto net in bezit heb....:)

een vlotte afhandeling/levering van de verkoop binnen 1 dag de auto geleverd

om 9 uur de auto bekeken, direct een proefrit en s''middags de auto gekeurd en wel geleverd.

Ze zijn geweldig!!!

Ze denken mee, en helpen je waar ze helpen kunnen! Petje af!

Vriendelijk eerlijk behulpzaam

Kwamen kijken naar een Suzuki jimny Met lage km stand en lage prijs. Eigenlijk te mooi om waar te zijn We hadden al heel wat jimny.s bekeken het en der. maar telkens een teleurstelling. Afijn proefrit gemaakt gelet en gekeken naar de bekende jimny kwaaltjes.maar niks te vinden. Een prachtige en eerlijke auto voor een hele nette prijs. Meteen alles rondmaken en inleveren oude auto en wegrijden. Enigste minpuntje geen gevulde koeken bij de koffie

Erg leuk en goed geholpen mijn nieuwe auto hier gekocht en mijn oude auto ingeruild. Zeker heen gaan als je opzoek bent naar een nieuwe auto.

Zeer goede service

Via internet een auto gezien. Langs gegaan voor een proefrit. Goede uitleg van de verkoper en goed deskundig advies. Auto rijd heerlijk!

Rembrandtstraat 2

3262 HR Oud-beijerland

186640 950

Over Autobedrijf 'Nieuwkoop'

Al sinds 1983 uw vertrouwde én voordelige adres voor al uw wensen op autogebied. Als onafhankelijk Bovag-autobedrijf hebben wij alle vrijheid om ons eigen beleid te bepalen. Kijk bij Diensten of maak hieronder uw keuze voor een volledig overzicht van ons aanbod .Van het vervangen van een lampje tot het stellen van een diagnose en het maken van risico analyse – Autobedrijf Nieuwkoop staat 6 dagen per week (ook op zaterdag) klaar om u te voorzien van directe service. Indien mogelijk wordt uw wagen gerepareerd terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie.