gewoon tevreden

ik ben een zeer tevreden klant, personeel is zeer deskundig en de benadering vriendelijk en correct.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Van te voren krijg je een duidelijk kostenoverzicht. Indien er extra kosten zijn, word je hierover tijdig geinformeerd. Komt betrouwbaar over.

Vriendelijke service, uitstekende kennis en vaardigheden

Gewoon uitstekend. Goede kennis van materiaal. Makkelijk afspraak maken op korte termijn. ZEKER EEN VERVOLG

Geweldige service

prima zeker een 10

zeer goede uitleg en prijs vooraf besproken. denkt met de klant mee. heeft liefde voor het vak en vooral met de ´kevers¨.

altijd super geholpen

Ik word altijd super geholpen

vakkennis

ben al jaren klant en doen goed hun werk en denken mee voor een oplossing.

Perfecte service

Perfecte service

Altijd top service !

Zeer blij met de mannen van Fencor , denken altijd goed mee .. en ook als je wat problemen heb staan ze altijd voor je klaar ! Wij komen hier nu ook al een aantal jaar en zou Fencor dan ook zeker aanbevelen. Ga zo door !! :)

Goede klant gerichte service

Vriendelijk personeel

Auto heeft grote beurt gehad rijd weer prima. Als er iets gevonden word altijd eerst overleg of we dit willen laten maken.

Fijne en gemoedelijke garage

Auto al een paar jaar in onderhoud bij FenCor en nog nooit een negatieve ervaring gehad. Ze doen hun werk netjes en voor een eerlijke prijs. Personeel is vriendelijk en nemen de tijd voor je

Klantvriendelijk en goede service

Klantvriendelijk personeel en goede service

Correct te woord gestaan en indien mogelijk direct geholpen

Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Deskundig en vriendelijk personeel.

Ik kom al vele jaren bij Fencor. Ze hebben mij goed geadviseerd in het kopen van een auto met lage onderhoudskosten. Dat bleek ook dit jaar weer het geval tijdens de APK en onderhoudsbeurt. Ik ben heel tevreden met de persoonlijke benadering en goede en snelle service.

gewoon goed

eerlijk en prijs kwaliteit verhouding goed

Staan altijd klaar om je te helpen

Staan altijd klaar om je te helpen. Service is goed. Dit voor reparatie, onderhoudsbeurt tot de aanschaf van een auto

Fijn personeel top service

Snelle service, goede communicatie en eerlijk

Na eerst een offerte te hebben aangevraagd, kreeg ik deze binnen een paar uur. Deze was in vergelijking met andere autobedrijven in de buurt sneller, goedkoper en eerlijk. We konden ook snel terecht voor de reparatie en kregen gratis een leenauto (brandstof natuurlijk wel voor eigen rekening). Al met al zeer tevreden over prijs, klantvriendelijkheid en service!

Fantastische service allround

Afspraak, auto brengen en helemaal nagekeken weer ophalen, vriendelijke service, helemaal tevreden

top

Ik word er altijd super goed geholpen

Zeer vriendelijk zeer professioneel.

Niet voor niets ben ik al zo,n 20 jaar vaste klant bij dit bedrijf.Hopenlijk blijven de contacten zoals ze nu zijn.

Prima!

Fijne mensen!

Uitstekende service

Wederom goede service gehad bij Fencor , ook de leen auto welke ter beschikking wordt gesteld is altijd fijn..

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig

De drukgroep van mijn Ford moest vervangen worden. Erg tevreden over , duidelijke afspraken, leenauto gekregen en verder vriendelijk en deskundig personeel. Ik kom er al jaren en de service blijft uitstekend.

De Mossel 23 H

1723HX Noord-scharwoude