Vriendelijk geholpen, korte lijnen, vakmanschap.

Hele goede ervaring

Zoals altijd een goede en fijne service.

Al meer dan 40 jaar koop ik bij garage Veenis auto's en altijd een goede service. Of je nu nieuw of 2e hands koopt. Gewoon top.

Uitstekende service en top-monteurs

Klasse. Elke keer als de auto daar voor onderhoud is. Snel en klantvriendelijk.

Vriendelijk en snel de hulp die op dat moment nodig is.

Mijn accu was leeg en dezelfde dag kwamen ze om hem te starten. De auto meegenomen en met een nieuwe accu is de auto weer terug gebracht. Top service.

Al jaren klant bij dit bedrijf, en dat zegt eigenlijk alles.

Zoals altijd weer service met een brede glimlach.

Een vertrouwd adres met kennis van zaken, persoonlijke aandacht en prima service!

We komen hier graag omdat er geluisterd wordt naar onze wensen, er gekeken wordt naar wat passend is voor ons en we eerlijk advies krijgen.

Goede service!

Goed kontakt en tevreden

Goede service en klantvriendelijk!

Ze zijn vriendelijk, snel en zeer goed. Zeer goede kennis van alle soorten auto's Staan altijd gelijk klaar om iemand te helpen.

Eerlijk en betrouwbaar

Personeel staat altijd voor mij klaar. Ik kom er al meer dan 50 jaar. Een beter garage is er niet. ;-)

Fijne plek voor aankoop van andere auto

De hyundai Tuscon die we zochten hadden ze staan. We zijn vervolgens vriendelijk en goed geholpen. Het bedrijf straalt vertrouwen en service uit en komt netjes afspraken na. Al met al een prima plek. De aflever check bij de auto, ook prima. En nog steeds hebben we veel plezier van onze Tuscon.

Altijd goed en eerlijk advies

Voor onze nieuwe tweedehands auto gaan we altijd naar Jan. Ook ons onderhoud laten we bij de garage doen. Er wordt altijd meegedacht en naar de best mogelijke oplossingen gezocht. Wij zijn al jaren zeer tevreden.

Altijd attent met snelle en goede service

Altijd vriendelijk ontvangst. Vakkundig advies en reparatie.

prima en de service is goed

we komen al jaren bij veenis en hulp altijd goed ook als het iets kleins is.ze maken altijd wel ff tijd voor je

Altijd betrouwbaar en behulpzaam.

Wij zijn meerdere jaren klant van Carters Veenis en worden altijd geweldig geholpen. Of het nu om de aankoop of het onderhoud van onze auto’s gaat, het is altijd goed geregeld.

Top service!

Heel fijn geholpen, van zoekopdracht tot aflevering. We zijn heel blij met onze nieuwe auto! Maarten en Evi

Mijn auto rijdt weer goed na reparatie.

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk!

Hele fijne ervaring

Goede service en klant vriendelijk

Een eerlijke garage waar we al een aantal jaar komen met onze auto's. Voorbeeldje: De uitlaat zat los. We dachten in eerste instantie aan een dure reparatie. In plaats van een hoge rekening bleek dat ze het ook met lassen konden oplossen. We waren met 50 euro klaar in plaats van een paar honderd euro voor een nieuwe uitlaat. Eerlijke service dus, altijd vriendelijk en snel plek als er een spoedklusje is.

Topservice van sympathieke en deskundige monteurs

Bedrijf geeft goede adviezen, denkt mee en brengt mijn oude auto in zeer goede staat. Leenauto was ook geen probleem

Staan gelijk klaar om je te helpen

Staan gelijk klaar om je te helpen

fantastisch

Zoveel service. Ik kan er altijd terecht als er wat is met mijn auto. Ze helpen altijd of vinden een passende oplossing.

Fijne garage

Altijd top