Service is een begrip uitgevonden door Carteam Rovee Veenis!

Wij hebben er 45 minuten heen en 45 minuten reistijd terug voor over om onze auto bij garage Veenis te laten onderhouden en dat al meer dan 35 jaar. Waar vindt je nog zo'n dorpsgarage ... in Assendelft dus!

Snelle en goede service

De monteurs zijn zeer vakbekwaam en vriendelijk. Ook denken ze altijd met je mee en komen met goede oplossingen.

Snelle service

Zeer meedenkend en snelle goeie service.

Alles was goed geregeld top service

Uitstekend!

Vriendelijk geholpen, goede service, doen wat ze moeten doen, geen extra kosten of iets dergelijks.

Vakkundig!!

Ik ben ontzettend blij , maar zeker ook zuinig op mijn MG die ik al 13 jaar als hobby heb. Het is fijn dat Veenis het onderhoud met zorg en kennis doet. Mijn MG is bij hen in goede handen !!

Prima geholpen

Ik kwam zonder afspraak langs en werd meteen geholpen erg prettig.

Vriendelijke en goede service

Ben erg goed geadviseerd, vriendelijk te woord gestaan en de reparatie ging ook super. Helaas was m’n nummer verkeerd genoteerd waardoor ik bij ophalen mijn auto nog niet klaar was.

Deskundig, vriendelijk, meedenkend, snel!!

Heel blij ben ik met RoveVeenis. Betrouwbaar, deskundig, vriendelijke.

Top, zoals altijd.

De motor van mijn rover 75 liep onregelmatig. In de garage werd direct een diagnose gesteld en het probleem lag aan de bobines. Volgende dag de bobines vervangen en de auto loopt weer perfect. Ben zeer tevreden over de snelle service.

Professioneel, vriendelijk, goed en snel

Professioneel geholpen, heel vriendelijk te woord gestaan, bellen voor overleg, hart voor het merk (MG) goed en snel geholpen. Fantastisch!

Heel goed.

Komen afspraken na en denken mee voor een oplossing.

Veiligheid voorop

Heel fijn te weten dat als je een probleem hebt qua veiligheid met je auto, dat je direct terecht kunt bij Jan en het team. Veiligheid staat zeer hoog in het vaandel.

Snel geholpen en goed advies gekregen.

Professioneel en betrouwbaar

Een auto gekocht voor een goede prijs, een eerlijke prijs zonder verrassingen achteraf omdat zij een all-inn prijs hanteren, incl. garantie, en afleverkosten. Dus de prijs die u ziet is de prijs die u betaald.

Snelle service

Snelle service en enorm klantvriendelijk!

Vakmensen met passie voor mobiliteit

Ik heb sinds 2021 mijn Rover 75 uit 2000 bij jullie in onderhoud. Ik zou mijn auto nergens anders toevertrouwen. De passie en service die ik bij Rovee carteam heb ervaren is zeldzaam. Jullie zijn toppers! Groet, Remco

Mijn auto in goede handen.

Met een gerust hart breng ik mijn auto. Alles komt goed.

Vriendelijk, deskundig, doen geen dingen die niet nodig zijn.

Altijd goed

Alles wordt in overleg gedaan en vooraf een offerte

Zeer vriendelijk en transparant over de kosten

Fijne garage voor onderhoud De mogelijkheid om een gratis leenfiets te pakken als je je auto achterlaat. Voor mij is het erg fijn dat ze vooraf vaak al goed kunnen inschatten wat de kosten worden van de reparatie/ het onderhoud.

Mijn Rover deskundig gerepareerd

Nette service

zeer goede en persoonlijke service

Erg tevreden met de service van Rovee Veenis. Goede persoonlijke benadering en eerlijk in de communicatie. Heb wat gedoe gehad met onze Fiat Abart, maar is heel netjes opgelost. Blij met deze garage/auto bedrijf.

Deskundig, vriendelijk, meedenkend.....

Bij de APK keuring kwamen aardig wat gebrekingen aan het licht. Daarover werd ik gebeld voordat er gerepareerd werd. Overleg wat wel en niet noodzkelijk was. Overleg was er ook of allles verholpen kon worden in zeer korte tijd, in verband met de geplande vakantie. Tot zeer grote tevredenheid ben ik met een veilig gevoel in mijn auto op Frankrijk geweest. Ja ik raad Rovee Veenis zeker aan!!!

Dorpsstraat 1001

1566JD Assendelft