Snelle en goede service

Heel snel geholpen

top!

Rovee Veenis is een betrouwbaar bedrijf met leuke en lieve mensen. Echt dorps nog en altijd behulpzaam!

Deze keer moesten er alleen maar een paar lampen verwisseld worden. Zonder enige afspraak gemaakt te hebben werd dat onmiddellijk uitgevoerd na eerst voorzien te zijn van een kop koffie. Zo ga je met klanten om. Geweldig.

Klantvriendelijke, niet opdringerige verkoper

Occasion gekocht in relaxte sfeer zonder verkooppraatjes. Er werd meegedacht om nog aan wensen tegemoet te komen. Keurige oplevering en alle afspraken nagekomen. Kortom uitstekend!

Netjes geholpen

Geweldige service

Ik kan altijd snel terecht en word super geholpen. Iedereen is even vriendelijk. Top!!!

ik kan altijd terecht je voelt je altijd welkom Zeer hulpvaardig Zeer vriendelijk personeel Leveren kwaliteit

Prima service en attentie!

Vakmanschap met vertrouwen

Breng al jaren me MGF hier voor onderhoud Inmiddels is de wagen 24 jaar en loopt als een naaimachine Ik heb er allen vertrouwen in de werkplaats dat die er alles aan doet om de auto in goede conditie te houden tegen een redelijke prijs.

Professional technicians

My car got a successfully small maintenance.

Goede service aardig personeel

Klantvriendelijkheid en Prijsvriendelijk.

Meteen naar mij thuis gekomen en binnen direct een nieuwe accu geplaatst.

goed!

Mijn ervaring is een vertrouwd gevoel . Ze staan altijd klaar bij problemen . maar er zijn geen problemen bij een goede garage !

Vertrouwd

Ik voel me gehoord en vertrouwd adres, bovendien om de hoek

Vriendelijk snel en goede kennis van zaken

Als je in de garage komt is er altijd iemand die je gelijk help. Alle mensen daar zijn vriendelijk en behulpzaam. Tevens hebben ze zeer goede kennis van alle merken auto's En al ze het niet in een dag, vanwege de drukte, klaar kunnen krijgen krijg je een leen auto mee.

Superservice, en zeer vriendelijk!

Eerlijke prijzen en als er problemen zijn word alles netjes opgelost!!! Zeer tevreden!!!

Altijd super geholpen

Ik wordt altijd super netjes geholpen. Nog steeds blij met mijn auto. Het onderhoud en keuren wordt altijd prima gedaan.

geweldige dienstverlening

beschikbaarheid

Prima bedrijf, vriendelijke mensen

Na een proefrit gemaakt te hebben en een kop koffie, kwamen wij vrij eenvoudig de koop overeen. Afspraken tot aflevering werden goed nagekomen. Een gunstige verzekering kan eventueel bij het bedrijf worden afgesloten.

Heel behulpzaam en fijne service

Ik ben heel vriendelijk geholpen. Ik ben erg tevreden over de geleverde service. Duidelijk, eerlijk.

goede garage en service niets mis mee

Factuur gekregen stond 1.25 voor het bijvullen van ruitenvloeistof. deze had ik een paar dagen daarvoor gevuld misschien 0,10 l bijgevuld vind ik jammer is niet nodig.

Super vriendelijk rustigen en transparant.

Alles gaat eerlijk en rustig en ze nemen de tijd voor je. ons nieuwe nieuwe auto hebben wij hier gekocht en alles wordt open en transparant besproken en dat is super fijn.

Mijn auto moest met pech onderweg weg gesleept worden. Een telefoontje naar Carteam en hij mocht daar gebracht worden. Binnen qnderhalve dag was hij gerepareerd en kon ik hem ophalen. Goede service, vriendelijk en betrouwbaar.

betrouwbaar en vakkundig

Al jarenlang zijn wij klant bij Carteam Rovee Veenis en tot volle tevredenheid. Onze kinderen hebben we ook geadviseerd daar te kijken voor een nieuwe auto en andere familieleden zijn er ook vaste klant. Ze zijn altijd goed bereikbaar, je kunt er snel een afspraak maken, ze zijn niet te duur en de service is prima.

Top garage

Top garage. Klant vriendelijk en attent.

Dorpsstraat 1001

1566JD Assendelft