fijne garage

er wordt kwaliteit geleverd en staan altijd direct klaar als je een probleem(pje) hebt.

fijne garage

er wordt kwaliteit geleverdven staan altijd direct klaar als je een probleem(pje) hebt.

fijne garage

Fijn autobedrijf, transparante prijzen en goede service. Het is weer heerlijk rijden in onze Honda; bedankt Jan & Rob!

Betrouwbaar, eerlijk en goed!

Prima garage bedrijf voor een gebruikte auto ik ben zeer tevreden kreeg een redelijk bedrag voor mijn gebruikte auto en dus was de koop voor een gebruikte auto bij garage veenis snel beklonken aardige eigenaar Jan veenis ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een gebruikte auto en 12maanden bovag garantie

Keurig bedrijf.

Fijn garagebedrijf. Aardige mensen en goede service.

Plezierig geholpen

Met Peter de mijn monteur is het plezierig en geeft een zeer goed advies voor verdere behandelingen die moeten gebeuren voor heel houden van auto Gr Geert

Auto op leeftijd, onderhoud op maat!

Mijn Rover bestaat 22 jaar. Dus is er bijzondere aandacht nodig voor verouderende onderdelen. Droogtescheurtjes in slangen, roestige remmen, verslechterend lichtbeeld.... Goede suggesties voor vervanging met prima prijs/kwaliteit verhouding.

Goede kennis van zaken, en halen alles uit de kast om de problemen op te lossen, eventueel d.m.v. externe info in te winnen.

Uitstekend.

Altijd vriendelijk, vakmanschap en eerlijk.

Opnieuw goed geholpen.

Altijd vriendelijk en goed geholpen.

Prima dienstverlening en snelle service.

Zie hierboven.

Snelle, kundige en vriendelijke service

Ze zíjn er voor je wanneer het nodig is

Vriendelijk, kundig en eerlijk.

Een échte Rover specialist. Ik heb geen punten van kritiek. Zeer tevreden met de service en het geleverde werk.

Veenis doet alles voor de klant

Uitstekende service, zeer klantgericht, deskundig en waar voor je geld.

de afspraken worden snel en goed uitgevoerd

Ik kan snel afspraken maken. Ze worden dan snel en goed uitgevoerd .

Dorpsstraat 1001

1566JD Assendelft