Ik ben al 16 jaar klant van Veenis Carteam en heb altijd goede ervaringen .Word altijd netjes thuis gebracht en weer opgehaald bij een reparatie aan mijn auto .Klasse!!!!

Wij hebben ons Carteam gevonden en blijven hier ook bij tot onze allerlaatste auto.

Wij blijven bij Carteam Rovee Veenis omdat de: - klantenservice altijd vriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht is. - vakmanschap goed is. Daarom blijven wij graag terugkomen tot onze laatste auto

Goeie service en vriendelijk personeel

Na een miskoop te hebben gedaan bij een ander auto bedrijf was het vertrouwen in 2e hands auto’s wel even weg maar na vakkundig advies en een proefrit kwam het vertrouwen weer terug

Zeer prettige ervaring

Vriendelijk geholpen er werd goed meegedacht.

Topervaring

Vriendelijke en deskundige medewerkers . Voor een reden om er ook mijn andere auto in onderhoud te brengen

Goed, snel en betrouwbaar

Snelle service ondanks dat het druk waa kon ik met mijn reparatie er tussendoor. Dat is superfijn!

Prima service sinds jaar en dag!

Al decennia lang ervaar ik naast vakmanschap en goede service de klantvriendelijkheid.

altijd goede service

De service is goed en altijd klantvriendelijk

Bij Rovee Veenis voel je je als klant Koning

Mijn Rover 75 is bij Rovee Veenis in de beste handen. Vakmensen met passie. Dat merk je aan alles. Ook de service naar hun klanten staat hoog in het vaandel.

Oplettend en klantvriendelijk

Ik werd herinnerd door een charmante medewerkster van Veenis aan het feit dat ik mijn Pechhulp nog niet had verlengd. Prima service

Prima no nonsense garage

Aardig Snel Eerlijk

Supersnel en adequaat

Omdat ik een vreemd geluid hoorde tijdens het rijden, heb ik gebeld voor een afspraak. Kom maar gewoon langs, zei Rob. Zo gezegd, zo gedaan. Peter is de Roverspecialist en vroeg mij een stuk mee te rijden om het geluid te bepalen. Vrij snel wist hij wat het was en de auto is meteen gerepareerd. Heel fijn. Altijd vertrouwd gevoel bij deze garage!

Geheel volgens afspraak en dat is fijn.

Het belangrijkste voor mij is de deskundigheid en die is bij Rovee Veenis geheel aanwezig.

Prima service, vakkundige garage!!

Al jaren een tevreden klant.

Ik belde voor een kleine reparatie en kon meteen terecht, en ze konden nog nog een andere reparatie doen. Top garage

deze keer redelijk

anders is mijn ervaring goed. deze keer ben ik niet gebeld dat ze een grotere uitgave hebben gedaan. Jammer!

Prettige sfeer

Hartelijk en niets is teveel

Superieure service

Een zeer goed bedrijf met vriendelijke en goed benaderbare competente mensen en geen probleem is te groot. Ik kom al tientallen jaren bij Rovee Veenis ( Veenis) en ben altijd goed en snel geholpen .

Prima garage

Na afspraak prima geholpen en alles netjes afgehandeld. Je staat nooit voor verrassingen, dan word je gebeld over hoe en wat.

Topteam

Ontzettend snel en vakkundig geholpen, zodat ik als zzp-er snel weer mobiel was!

Vakkundig

Heb mijn MG nu ruim 11 jaar bij Veenis in onderhoud. Ik ben erg zuinig op mijn auto, daarom is het een gerust gevoel dat mijn MG TF daar werkelijk in goede handen is.

Uiterst klantvriendelijk/gericht en zeer kundig

Bij Car team Rovee Veenis, weten ze welke klant bij welke auto hoort. Zijn zeer klantgericht en vriendelijk. Denken met de klant mee.

Altijd welkom, hebben altijd tijd voor je. Ik raadt dit bedrijf ECHT AAN.

Alles opgelost , goed vervangend vervoer, denken in oplossingen.

Fijn contact, voor Rover rijders nog een van de weinige met kennis in huis. Ik zal dit adres aanraden bij anderen.

vriendelijk en correct

ik kom er al 65 jaar naar volle tevredenheid