Fijne ervaring

Eerlijk, flexibel en snel. Ik breng m’n auto altijd naar Rovee dan weet ik in ieder geval zeker dat ik niet opgelicht wordt.

Zeer klantvriendelijk.

Bij garage Veenis doen zijn altijd hun uiterste best om je snel en zo goed mogelijk te helpen. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant.

Keurig afhandelen van de APK

Al jaren tevreden geen bijzonderheden.

Gewoon top

Erg klantvriendelijk en de service is gewoon Erg goed

Toen na een bandenwissel mijn auto thuis niet meer starten, kwam er binnen een half uur een monteur en nieuwe accu plaatsen.

Gewoon goede service!

Al een aantal jaren klant met onze MG. Altijd goede service en eerlijk advies. Pas een mooie occasion aangeschaft. Ze doen absoluut niet moeilijk om de puntjes op de i te zetten! Fijn zo’n bedrijf waar je je als klant nog koning voelt!

Het carteam van Rovee Veenis lost altijd alles op!

Auto “rookte” na een paar dagen niet te zijn gebruikt. Het was niet meteen duidelijk waar de oorzaak lag. Maar alle vertrouwen in de expertise van het personeel, cq Peter. Probleem is opgelost!

goede service

Naast een goede service is er een grote mate van bereidwilligheid als je onaagekondigd met een probleem(pje) je bij de receptie meldt en vaak direct geholpen wordt.

Top alles goed geregeld

Fijn geholpenziwel telefonisch als aan balie en werkplaats

Tot service

Jan heeft de auto afgeleverd tot aan de deur. Echt top service. Zou dit bedrijf zeker aanraden.

zoooooo lief in een voor mij hele moeilijke tijd ...

Mijn koplampen deden het niet, toen ik de nacht ervoor naar de spoedkliniek moest met m'n hondje .... Hij is die ochtend overleden . Moest hem naar Crematorium brengen, maar mag niet zonder licht rijden, ben zonder afspraak langs gegaan en hebben mij met mijn verdriet opgevangen ( zooo lief !!! ) en meteen m'n auto gemaakt zodat ik zonder zorgen , kon doen voor mijn hondje wat nodig was en ik in ieder geval geen boete zou ( kunnen ) krijgen .... Ben ze super dankbaar voor hun begrip, lieve opvang en goede service ... Ze behandelen je als een mens en niet iemand waar ze aan kunnen verdienen. Ze stellen je op je gemak en voelt alsof je bij familie langs gaat . Écht heel fijn ... !!!

Prima ervaring

Wij zijn goed geholpen vriendelijk personeel.

professioneel, behulpzaam en vakkundig

Gewoon goed en betrouwbaar

Heel goed.

Keuring en onderhoudsbeurt uitgevoerd. Ik heb nergens iets op aan te merken. Gewoon prima!

Als altijd: prima werk !

Gepland onderhoud plus extra klusje weer prima uitgevoerd. Binnen de tijd en binnen budget.

Zoals altijd: uitstekend!

Opnieuw snel en heel goed geholpen

VakRovers

Rob en Peter de Rovers die mijn 75 weer optimaal hebben afgeleverd

Snel

Niet te duur. Fijne mensen!

weliswaar wel zakelijk, maar voelt als familiebedrijf.

vriendelijk service en advies gevend bedrijf. No nonsense

Mankeerde niets aan

Netjes en eerlijk

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Ik heb mijn 26 jarige Toyota Starlet voor een grote beurt en apk gebracht bij Rovee Veenis. Ik werd vriendelijk geholpen en aan het einde van de dag kon ik mijn goedgekeurde Starlet weer ophalen. Gelukkig waren er geen onverwachte problemen of reparaties.

Fantastisch!!!!

Er is werkelijk alles aan gedaan om ons zo plezierig mogelijk van dienst te zijn, en dat is dus zeer wel gelukt.

Super service

….

Zo als altijd

Goed auto rijd weer als een zonnetje

Dorpsstraat 1001

1566JD Assendelft