Uitstekend!!

Betrouwbaar en deskundig

Carteam Rovee Veenis is een betrouwbaar en deskundig autobedrijf, met liefde voor - in mijn geval - MG! Mijn MG TF is geweldig gerestaureerd en ik rijd weer rond alsof ie nieuw is. Ook de schade, die door een onbekende derde is veroorzaakt, is weer prachtig gerepareerd. Niets dan lof voor het team van Rovee Veenis!

Ongekende uitstekende service

Alles op 1 plek. Ik ben super tevreden en blij met de aankoop van mijn auto, reparaties, autoverzekering en service die ik krijg bij Rovee Veenis. Dankjewel Jan, Rob en team. Ik had het niet beter kunnen treffen.

Het waren een paar onvergetelijke dagen!

De ene dag kijken voor een andere auto, de andere dag ophalen. Zeer vriendelijke ontvangst, als op visite bij een vriend! Bij het ophalen een prachtige strik op de auto waarbij ik bijna vergat dat er ook betaald moest worden want het voelde als een groot cadeau wat nog versterkt werd door de grote bos bloemen. Inmiddels een paar weken gereden in de "nieuwe" auto waar ik nu helemaal aan gewend en ontzettend blij mee ben. Nogmaals hartelijk dank voor alles. Met hartelijke groeten, ook van Jan Buis Trudi Beers PS Ik hoop dat de verf/lak stift besteld is om wat kleine beschadegingen weg te werken, ik wacht op uw berichtje.

Alkes netjes geregeld

Uitstekende service

Erg behulpzaam. Altijd klantvriendelijk .

Goed geholpen

Goed geholpen

Altijd betrouwbaar!

Al jaren…

Vlotte afhandeling van reparatie en schade herstel

Vakbekwame en klantvriendelijke mensen. Warm aanbevolen.

Perfecte en vakbekwame service. Vriendelijke mensen. Staan altijd klaar voor de klant. Zo nodig vervangende auto mee. Dit autobedrijf zoals vermeld, warm aan bevolen.

Prima service, zoals altijd.

Uitstekende service en vakmanschap

Mijn MG tf voorzien van nieuw koppelingsmechanisme na pech.

Zoals altijd prima tevreden

Snelle afspraak en goed behandeld

Zie boven

Altijd tevreden

Word altijd goed geholpen

Geen onzin praatjes, gewoon een nette zaak

Geen onzin praatjes, gewoon een nette zaak. Aardige verkoper en eigenaar. Betrouwbaar en goed

Altijd goede service.

Zoals altijd goed geholpen. Iedereen is even aardig. Je voelt je begrepen en niks is teveel gevraagd. Echt een topgarage met een topteam.

Jan heeft ons prima geholpen. We zijn erg blij met de auto.

Zoals altijd top!

Wij hebben onze 5e auto gekocht bij Rovee, een prachtige Mazda. Zoals altijd is alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt voor de topservice, Manasse en Jan!

Garage bedrijf met hart voor de zaak en klantgerichte service.

Vanaf het begin van het verkoopproces heb ik een goed geviel gehad bij dit bedrijf. Na de uiteindelijke koop heb ik nu een super fijne auto, werd deze met apk keuring en een half jaar garantie afgeleverd. Net binnen de termijn van de garantie had ik een defect met mijn auto en dat werd meer dan keurig opgelost. Chapeau!

uitstekend

prima service

Snel en goed

Dag 1 bellen, dag 2 brengen, dag 2 klaar en weer rijden. Top

Betrouwbaar bedrijf!

Mooi bedrijf en goede service aardige mensen eerlijke prijs.

In 1 woord fantastisch

Zeer professioneel, snel en vriendelijk geholpen. Het is een geruststellend idee en gevoel dat je te maken hebt met een uitmuntend team van mensen. Ik had het niet beter kunnen treffen.

Goede service , aardige jongens

Top garage