Snel en gedegen

Koppeling stopte er plotseling mee. Teparatie werd volgende dag ingepland en alles was voor het weekend klaar. Even wennen aan de nieuwe, maar is weer perfect.

Snel geholpen

Kon er gelijk terecht om de lampen van mijn auto vervangen, erg fijn!!

Vriendelijkheid en kwaliteit gaan hand in hand

Mijn zoekopdracht naar een Jeep Renegade is in goed overleg en met veel zorgvuldigheid tot een uitstekend einde gebracht. Rovee-Veenis is absoluut een goed adres voor een betrouwbare auto en uitstekende service.

Kan altijd op Rovee Veenis vertrouwen

Ben al meer dan 40 jaar klant en altijd gaat het goed. Veel vertrouwen en we komen altijd overeen met kopen en verkopen. Keurig geholpen zoals altijd.

Zie boven!!

Prima service.

Hardtop MG keurig volgens afspraak geleverd.

Rovee-Veenis= altijd goed.

Al jarenlang, voor mij, een betrouwbare en service gerichte garage. Altijd tijd voor je nemen en goed advies geven. Chapeau!!

Perfecte service

Bij mijn Rover 75 diesel met inmiddels 557.000 km is de waterpomp vervangen, omdat deze begon te lekken. Ook bleek de rubberen dempingsring in de krukaspoelie niet meer helemaal in orde. Reparatie is zeer vakkundig doorgevoerd voor een eerlijke prijs. De oude onderdelen waren bewaard om mij te kunnen laten zien waarom ze vervangen waren.

Super garage voor reparatie en oh mg

Altijd erg tevreden hier, goede garage en staan altijd paraat. Wisselingen of klant specifieke wens of wissel van onderhoud en of reparatie niks is een probleem, ook kostenwijs scherp en te vrede. Ze doen wat de afspraak is en bellen netjes als er meer uit komt qua kleine kosten, en grote kosten. Einde maand terug voor een vervolgafspraak en vervangen daarvan de startmotor. Met vriendelijke groet, Robin

Uitstekend geholpen, transparante uitleg!

Snel en netjes geholpen, eerlijke service!

Perfecte service

Zoals de vorige keren een zeer goede service. Eindelijk een garage bedrijf die eerlijk en oprecht is.

Niks aan toe te voegen!

Geweldige service

Altijd welkom als klant. Problemen??, er is altijd een horend oor met oplossing. Al met al, deze garage zou ik ZEKER aanraden.

Zoals altijd prima

Professioneel, vriendelijk en heel sociaal

Altijd goed

Zoals altijd prima voor elkaar.

Prima service en zeer vriendelijke behandeling.

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van onze MG TF en de afhandeling van de garantie was uitstekend.

uitstekende service

indien mogelijk word ik snel geholpen dat ervaar ik als zeer prettig.

goede service

Rovee- Veenis is een kwaliteit goede garage Geeft hele goede service en heeft goed gekwalificeerd personeel en erg vriendelijk Ik kom er bijna 50 jaar

Is goed

Je kan altijd even langs komen en wordt goed geholpen dit is voor mij al jaren en de auto's die je koopt zijn ook goed klasse

Vriendelijk en goed personeel

Ik kom er al meer dan 40 jaar en altijd naar tevredenheid geholpen

Prima service van het hele bedrijf.

Eerlijk en betrouwbaar! Snelle service

De ervaring is als altijd goed. Toen een onderdeel toch niet op tijd leverbaar was kregen we snel een vervangende auto.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen. Prettige sfeer

Dorpsstraat 1001

1566JD Assendelft