Geen 5 sterren, doch de Melkweg

Carteam Rovee Veenis te Assendelft is geen doorsnee garage bedrijf. Dit is een bedrijf waar men liefde voor auto's heeft, en waar de klant koning is. Zeer vakkundig en bijzonder vriendelijke monteurs, welke niets ontgaat. De auto is bij hen in meer dan goede handen. Als de klant dan de rekening krijgt, is het altijd een verrassing, dat gezien de werkzaamheden, de prijs meevalt, en minder dan verwacht!. De direkteur is eveneens een zeer vriendelijke man, dus kan een ieder deze garage aanraden. Hier krijgt men zeker geen spijt van, en de auto ook niet. Een soort familie, waar men graag bij hoort. Verleden week was er weer de jaarlijkse lintjes regen. Als er nu iemand dit zou verdienen, dan is het Carteam Rovee Veenis. Maar helaas worden de besten onder ons, altijd overgeslagen. Dus deze garage verdient een 10. Aanrader!

top service en goede koffie

Fijne ervaringen. Er wordt meegedacht. Top

Voor zoveel vakmanschap heb ik wel 116 km. over!

Zeer goed èn vertrouwd adres.

Deskundig personeel

Kwaliteit, schappelijkheid en topservice

Zeer goede garage met keurig en kundig personeel en een directie die luistert en actie onderneemt. Toppertje.

Geweldige autodealer/garage

Ik kom er al jaren, net zoals mijn familie. Altijd keurig geholpen en staan altijd klaar als het nodig is. Laatst weer een andere auto gekocht (mazda CX-7) en alles is super verlopen. Mocht er problemen zijn dan helpen ze je direct!!

Uitstekende service!

De auto werd gehaald en gebracht!

Ze vriendelijk, snel en hebben veel kennis.

Iedereen staat je vriendelijk te woord en je word altijd snel geholpen

Prima service!

Vriendelijk personeel. Snelle prima service.

Prima service. Kwam voor een slecht startende accu , lampjes zijn vervangen, olie gecontroleerd en bijgevuld , klem van slang voor koelvloeistof werd ook even vervangen . En de rekening was zeer schappelijk en werd nagestuurd . Zeer tevreden!

Ik belde dat mijn auto het niet meer deed en binnen 30 min werd mijn auto opgehaald en daarna weer terug gebracht. Heel erg bedankt voor de goede service.

Uitstekend autobedrijf.

Recent is in mijn Rover 75 een DAB-toestel ingebouwd. Alle bedrading netjes weggewerkt. Zoals gewoonlijk weer prima werk afgeleverd.

top!

Eerlijk, snel, vertrouwd en persoonlijk!

Geen zorgen en veilig gevoel

Mijn raam van de auto ging niet meer dicht. Ondanks dat de werkplaats gesloten was, mocht ik de auto alvast brengen zodat hij veilig binnen kon staan. Er werd mij gevraagd of ik ander vervoer nodig had, dit was voor mij niet nodig. Maandag zouden de onderdelen besteld worden en dinsdag zou hij klaar zijn. Ik denk dat die zaterdag gelijk de onderdelen besteld zijn, want maandagmiddag stond de auto weer klaar. Het mechanisme is vervangen en raam werkt weer perfect. Ik ben vaker bij Rovee-Veenis geweest en ga er altijd met een veilig gevoel de deur uit. Dat vind ik voor mijzelf niets eens, maar vind ik vooral voor mijn partner het belangrijkste. De auto heb ik ook als ocassion bij hun gekocht en deze start altijd.

Altijd goede service

Uitstekend geholpen

Onlangs heb ik mijn MG ZT weer vanuit Friesland bij Rovee gebracht voor het jaarlijkse onderhoud en APK. Omdat deze zeldzame auto nog jaren mee moet, laat ik er graag door echte liefhebbers aan werken. Dit is weer uitstekend gedaan.

Rovee ok, echter de cvt is nog niet goed

Het probleem is nog niet verholpen.

Zeer behulpzaam

Altijd goede service tegen een eerlijke prijs.

gezellig

Kwaliteit - kosten zijn goed in balans

zoals altijd plezierig

Ik heb altijd goede ervaringen, daarom koop ik daar al jaren mijn auto's en laat ze als er iets aan mankeert repareren.

zoals altiijd uitstekend!!

Snelle hulp en directe reparatie

netjes behandeld

per telefoon een afspraak gemaakt voor me banden en netjes behandeld ,goede service en altijd aanspreekbaar melden ook als ze wat tegen komen wat wij als rijders niet zien .

Doordat ik vanwege de griep niet met mijn auto naar de garage kon, werd deze opgehaald en na alle werkzaamheden weer netjes thuisgebracht.

Heel goed.

Goede, snelle en vriendelijke service.

Kwaliteit,service en klantvriendelijkheid ten top

mijn ervaring is een mooi en kwalitatief goed werkend bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de geboden service.

Dorpsstraat 1001

1566JD Assendelft