Prettig , deskundig en correct.

Alles liep zoals was afgesproken. Vriendlijkheid van de mensen in het bedrijf is een prettige bijkomstigheid. Met de auto naar de garage doe je niet voor je plezier want het kost geld. Als dat gebeurd bij een zaak met prettige mensen kost het wel een paar centen maar dat is dan van harte gegund.

Top!

Men is vakkundig, klantvriendelijk en denkt met je mee.

Prima service, kwalitatief, altijd direct te helpen als dat kan.

Ik ken de firma al een groot aantal jaren. Tot nu toe altijd Rover gereden. Wanneer je met een probleempje komt wordt altijd gekeken of direct hulp kan worden geboden. Is het groter, dan een afspraak maken en dat op redelijk korte termijn. De reparaties en onderhoud geschieden naar mijn gevoel vakkundig en de inzet om er het beste van te maken, ook al is de auto op leeftijd, is boven elke twijfel verheven. Vandaar mijn oordeel met vijfsterren.

Fantastische service

Heel fijn en betrouwbaar garagebedrijf. Staan altijd voor je klaar. Ik kom er al heel wat jaren en ben altijd fantastisch geholpen.

Geweldige service, dank daarvoor

Geweldige service!

Zoals altijd prima service

Heldere uitleg, uitstekende service.

Super service

Zeer klantvriendelijk personeel en fijne service. Eerlijk en betrouwbaar!

Geweldig bedrijf.

Perfect autobedrijf/garage.Prima service en vriendelijke vakbekwame behandeling.Geweldige directie. Hoop nog vele jaren bij jullie te komen. Veel succes!

Altijd welkom

Wij worden altijd zo goed als het gaat goed geholpen 👌

Prima geholpen zoals altijd.

Goede service.

Personeel helpt goed en biedt goede service.

Ben erg tevreden over erg goede service verlening!

Ben nu weg bij mijn officiële dealer nav zeer prettige eerste ervaring met Rovee Veenis. Voel mij echt klant bij hen, geen nummer. Blijft vervelend als er iets met je auto aan de hand is. Als er dan met je wordt meegedacht en je wordt gehoord (en niet enkel de rekening gepresenteerd) ervaar ik meer dat ‘klantgevoel’. Dit miste ik bij de vorige dealer. De rekening viel beduidend lager uit bij Rovee Veenis, dit heb ik ook aan mijn dealer laten weten waar verder niet op is ingegaan. Zo verlies je klanten naar mijn idee...

Niet zo heel goed

Mijn auto APK laten keuren, had nieuwe banden achter nodig en had deze thuis nog staan. Echter moest het dan a la minute gebracht worden zodat hij de apk door zou komen. Dus maar een paar nieuwe eronder laten zetten ivm tijd. En me auto niet lang kon missen. Vervolgens kom ik erachter dat mijn toeter het nog steeds niet doet, wat ook valt onder de apk, beetje apart! Was ik hem vervolgens als nog een hele dag kwijt!

altijd snelle en goede service!

Tevreden over de service en kwaliteit van het werk. We blijven terugkomen, ondanks dat dit na een verhuizing nu niet meer de dichtstbijzijnde garage voor ons is.

je wordt keurig te woord gestaan. krijgt een redelijke fiets om naar huis te gaan, en auto is op de afgesproken tijd klaar.

Altijd snelle service

Goed Snel Betaalbaar

Altijd snel en goed geholpen

Mensen zijn vriendelijk, betrouwbaar en hebben goed verstand van zaken.

Ik werd goed aangehoord

Mijn auto is weer goed gerepareerd en de service is oke

Zeer snelle service voor een mooie prijs!

Top service

Ik kreeg voor de deur pech met mn auto en werd direct geholpen.

Zeer behulpzaam. Rover rules!

Zeer behulpzaam. Rover rules!

Ik kom al vele jaren bij Rovee. Ze staan altijd klaar om een eventueel probleem te verhelpen. Ook heb ik daar diverse mg’s gekocht. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Eveneens ben ik blij dat ze tegenwoordig car team hebben . Ik had een lege accu en binnen 30 minuten was hulp ter plaatse

Voortreffelijke service

Jaarlijkse beurt met APK Rover Streetwise 1.8 CVT met nieuwe voorbanden. Weer met zorg en kennis gedaan voor een zeer nette prijs.

Vriendelijk geholpen

Prima geholpen niks op aan te merken

Goed en snel geholpen

Ik kwam stil te staan met mijn auto in Assendelft. Ik ben bij Rovee Veenis naar binnen gelopen en zij hebben mijn auto opgehaald en gerepareerd in no-time! Ik voelde me serieus genomen desondanks ik geen verstand heb van auto's. Goeie en vriendelijke service!

Dorpsstraat 1001

1566JD Assendelft