Wederom prima service.

Onze auto gebracht voor apk en een onderhoudsbeurt. Prima werk verricht voor een keurige prijs.

Top service !

Goed geholpen en erg vriendelijk!

Vriendelijke medewerkers, apk keuring en onderhoudsbeurt in een ochtend klaar. Prijzen van benodigde reparaties heel redelijk.

Perfecte service

Door omstandigheden mocht ik niet meer met mijn auto rijden. Kon een leenauto ophalen, en mijn auto werd de andere dag bij mij thuis opgehaald terwijl ik gewoon naar mijn werk was. Dit koste mij dus geen extra vrije dag.

Snell service

Per ongeluk iets stuk gegaan na reparatie dat werd netjes gemaakt. Had mn hond mee die mocht ook binnen wachten. Top club

Zeergoed

Zeer vriendelijk en zeer goed ln vaststellen van het probleem

goede afspraken

Het wordt voor de reparatie/inspectie duidelijke uitgelegd wat ze gaan doen. Bij opvallend slijtage wordt er meteen gebeld en overlegt wat er moet gebeuren.

Fijne mensen die me prima hebben geholpen. Lekkere koffie ook!

Geweldige service

Service .....perfect Meedenken....perfect. Oplossingsgerichtheid....perfect

Carteam Rovee Veenis: altijd klantgericht aan het werk!

Onderhoud steeds correct en op tijd uitgevoerd!

Uitstekende service, deskundig personeel

Reden bezoek: Bandenwissel (zomer naar winter) Tevens zijn 2 nieuwe winterbanden besteld en gemonteerd. Kon er op wachten onder het genot van een kopje koffie.

Alles volgens afspraak, vlot en probleemloos

geweldig

Wij zijn op een geweldige manier geholpen, onze dank ervoor , ***

goed en snel geholpen

Men wist precies wat we nodig hadden

TOP service en zeer vakkundig personeel ...

M'n Rover 45 onlangs voor APK en een grote onderhoudsbeurt gebracht bij Rovee met als resultaat dat ik m'n auto na afloop met een zeer goed gevoel heb opgehaald ! Kan een ieder deze garage van harte aanbevelen! Ik heb de rit vanuit Friesland waar ik woonachtig ben er graag voor over!

geweldig

Zeer betrouwbaar,mensen weten waar ze over praten,en dat is voor mij een een hele geruststelling.

Kom binnen en wordt snel tussendoor geholpen

Perfect en snel geholpen!

Perfecte service!

Goed, snel en betrouwbaar

Klantvriendelijk, meedenkend, veel ervaring en know how, goede service, plezierig relaxed en nuchter contact

Kennis daar gaat het om ,dus naar een (oud) dealer (Rover)

Het team heeft mijn auto van de parkeerplaats opgehaald omdat er geen beweging meer in te krijgen was. Toen in de garage alles nagekeken en verholpen. Ik was zelf op vakantie, maar in overleg met familie alles keurig afgehandeld

geweldige service en kennis

Vriendelijke medewerkers met zeer goede kennis van het automerk MG.

Een geweldig team dat altijd voor je klaar staat!

Heb alleen maar positieve ervaringen opgedaan!

Goede service!

Garage die altijd voor je klaar staat

perfect, zeker aan te bevelen

• Reden bezoek Andere reden

Dorpsstraat 1001