Prettige mensen in de omgang. Staan je altijd te woord en komen met adviezen. Hoewel ik niet deskundig ben, het ik altijd het gevoel dat het vertrouwt overkomt.
Een prima vertrouwde relatie, waarbij de kwalitatieve service niet ontbreekt. Fijne mensen.
De service is geweldig. Het hele team zorgt voor kwaliteit. Ik kom hier al vele jaren.
Vriendelijke en service gerichte eigenaar en personeel. Altijd correct en snel geholpen.
gewoon een woord top, heb je een Honda met een gekke storing Rob weet het wel. en service waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen.
altijd prima!! Vriendelijk en snel geholpen
mijn ervaring met Rovee is prima. een goed garagebedrijf met vakkundige meedenkende monteurs.
Naast prima service aanschaf auto, prima service werkplaats, v.b vervangen lamp, wordt direct vervangen Kortom prima bedrijf en prima service
Snelle service, super aardige mensen en perfecte kwaliteit.
Jammer dat niet was doorgegeven dat het om de softtop/ramen . Verder prima
Goede service met extra aandacht. Heeft goede indruk achtergelaten
Ik heb in de ochtend gebeld of ik uit mijn werk langs mocht rijden om een lampje te laten vervangen. Dit was geen probleem, en met 10 minuten was de lamp verwisselt en kon ik weer rijden.
Telefonisch heel goed bereikbaar, er komt snel iemand aan de telefoon. De koffie staat klaar. Erg service gericht. Vakkundig personeel.
Prima garagebedrijf. Vriendelijk- en vakkundig personeel. Kom er al jaren voor onderhoud aan mijn Rover 75.