Vakkundige mensen, die je graag helpen.
Ik ben zeer tevreden met de service die gegeven wordt, en om samen zo snel mogelijk tot een oplossing te komen voor het herstellen van het probleem. Tevens wil ik zeggen dat men zeer attent zijn. Kortom een perfecte service.
Ik heb altijd bijzondere goede ervaringen. Flexibel bij boeken voor reparaties en leggen alles goed uit. Zelfs bij pech zijn ze komen helpen.
Netjes en vriendelijk geholpen door de monteur en de meneer achter de balie!
Prima, \'smorgens gebeld met een probleempje met de auto, kan dan \'s middags langsrijden en probleempje is opgelost. Altijd prettig.
Ondanks de drukte kon ik toch langs komen met mijn auto waarvan de dynamo kapot was en moest worden vervangen. Mijn auto was de volgende dag al klaar. Ontzettend vriendelijk geholpen! Als ik weer iets mocht krijgen met mijn auto of voor APK/beurt moet ga ik hier zeker naar terug!
Zeer snelle service en klantvriendelijk.
Mijn ervaring is: ontzettend vriendelijke en vakbekwaam team Top!!!
Een half jaar geleden heb ik mijn auto voor het eerst een onderhoudsbeurt laten geven bij Veenis en ik heb de indruk dat dat nauwgezet is gebeurd. Daarbij hebben ze alleen gedaan wat nodig was, dus niet klakkeloos een lijstje afwerken. Pas reed ik onverwacht langs voor het vervangen van een defecte koplamp en werd vlot en goed geholpen. Mijn vader komt hier al jaren naar tevredenheid voor onderhoud.
Prima garage, uitstekende service.
Heel prettig! Deskundig, fatsoenlijk en niet gehaast.