Uitstekend Service
Deze jongens zijn topprofessionals. Ze winnen mijn hart. Laat ik een kort verhaal vertellen over hoe ik mijn oude garage (Van Wouda Garage) heb veranderd. Op een trouwe dag, toen ik naar beneden kwam om mijn auto te starten en naar mijn werk te gaan, was de accu leeg vanwege extreem koud weer. Ik belde de garage waar ik jarenlang mijn auto's onderhoudde om me te helpen. Ze waren slechts 1 km verwijderd van waar mijn auto stond en konden niet starten. ze hebben mij gevraagd de ANWB te bellen om contact met hen op te nemen voordat ze mij gaan helpen. Ik vroeg hen of ze de batterij konden komen vervangen door een nieuwe, en ze vertelden me dat ze die batterij niet hadden. Ik liep naar Carteam Rovee Veenis Garage en vroeg om hulp, zie, ze hebben een jongeman toegewezen om mij te helpen. ze namen me mee in hun auto, reden naar mijn straat en startten mijn auto zonder geld op te vragen. Diezelfde dag ging ik naar hen toe en vroeg of ze de batterij konden vervangen door een nieuwe. Ze bestelden de batterij en vervingen deze voor mij. Geweldig. Sinds die dag heb ik mezelf beloofd dat ik voor altijd mijn dienst zou blijven doen bij Garage Carteam Rovee Veenis.
Hun service is ongelooflijk, ik ben er dol op. het zijn goedhartige mensen. ze doen hun werk zeer professioneel. Meteen besluit ik mijn tweede auto langs te brengen voor de APK. Alles ging fantastisch. Ik zal mensen aanraden om Carteam Rovee Veenis te bezoeken om dat zelf te ervaren.
Jongens ga door met het goede werk en blijf altijd lachen.