Service is werkelijk perfect
Ik ben zeer te vrede met mijn auto en hoe ik geholpen ben heel klant vriendelijk kom er al jaren en nooit geen problemen voor mij een top bedrijf
Prima garage, vriendelijk personeel, goede service!
komen afspraken na. Vriendelijk te woord gestaan.
Zolang ik dit bedrijf ken, weet ik niet anders dan dat het een uitstekend bedrijf is.
Netjes geholpen,koffie staat altijd klaar.
Vriendelijke mensen. Je wordt netjes geholpen.
Vriendelijk, en deskundig geholpen.
Goede service en altijd ff een praatje.... kortom een bedrijf wat er is voor de klant. TOP!!
Ik ervaar Veenis al jaren als een zeer prettig bedrijf. Zij doen altijd hun best voor de klant.
Mijn ervaringen zijn heel goed. Ik word altijd correct geholpen.
altijd prima service
Flexibel, snel en deskundig. Dit heeft zijn prijs ( niet de goedkoopste), maar gelet op bovenstaande gerechtvaardigd.
Bijzonder goede ervaringen met jullie bedrijf. Ben al vanaf begin bij jullie en zeer tevreden.
Ben perfect geholpen
Correct, persoonlijk, goed.
Nette garage, vlotte en prima service.
Prettig en correct.
goede snelle service en altijd vriendelijk
Ik had pech met mijn autoraam. Kon om 17.45 Nog langskomen en werd rustig geholpen