Prima ervaringen maar terugbellen wordt nogal eens vergeten!
super goed bedrijf vriendelijk ontvangst perfecte afhandeling
Zeer prettige bedrijf, sterk in persoonlijk contact.
ik ben heel gek met deze garage ,je bent altijd welkom en ze zijn altijd vriendelijk
Zonder afspraak snel en vriendelijk geholpen. Aanrader!
Goede prijs/kwaliteit, net personeel, en overal waar je komt netjes schoon en opgeruimd.
Even voor een kleine service langa en weeeeeerrrr zo goed en vriendelijk geholpen!! Ben nog maar kort klant maar schrijf graag deze echte en oprechte ervaring!!!!! René de Ruijter
Klantvriendelijk en behulpzaam goede service en vriendelijk personeel
zeer hartelijke vriendelijke en snelle bediening
Zeer persoonlijke ontvangst. Onderdelen van mijn nu toch wel zeldzame auto op voorraad. Verzoeken om kleine details op te lossen als ontbrekend stripje, een kapotte schakelaar, ed worden ingewilligd.
Erg fijn. Voor kleine dingen wordt je snel en vakkundig geholpen.
Goede en correcte service.
Goed geholpen.👍👍👍
Kom al jaren bij Rovee Veenis zijn klant vriendelijk en scherpe prijzen goede service en werken altijd in overleg met de klant dus nooit onverwachtse hoge rekening dus een aanrader (en de koffie staat klaar )
Prima service! Snel geholpen!