Wij hadden een oude VW polo gekocht en ontdekte later wat roestvorming iets wat wij beide niet hadden gezien. Dit is op uitstekend wijze verholpen. Bij deze hartelijk bedankt
Goed. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en je krijgt je auto weer helemaal top terug.
klantvriendelijk, goede service
Zoals verwacht, altijd uitstekend.
Duidelijke afspraken, klant contact is goed. Service is goed. Aanrader!
Goede service, heel klantvriendelijk en duidelijke informatie en uitleg over de te verrichten werkzaamheden.
altijd tevreden
Al jaren dik tevreden met Carteam Rovee Veenis vanwege de goede service en de goede onderhoud van mijn auto.
zeer vriendelijk en goed rob weet alles van een honda crv en heb in al die jaren nog nooit stilgestaan een aanrader waard m.v.g. E.Wieringa
Zeer vriendelijk en de auto is goed nagekeken, dat geeft een prettig gevoel voor de winter.
Prima service. Scherpe prijs. Nooit geen pech onderweg, dus preventief onderhoud is ook in orde. Gratis wintercheck + leuke attentie (erwtensoep!) geeft ook een goed, vertrouwd leverancier-klant gevoel.
Plezierig en vriendelijk personeel. Open garage, meekijken naar hoe en wat is geen probleem. Prima geholpen door Maarten!
super goed en snel en netjes.......heel blij mee
Ben erg zuinig op mijn MG, maar heb er echt vertrouwen in dat mijn auto bij garage Rovee Veenis in goede handen is.
Fijn en service gericht bedrijf, goede kennis van alles wat met auto\'s te maken heeft.
Heel goed! Jarenlange ervaring en expertise is het gebied van Rover en Britse auto\'s
Topgarage met zeer goede service en klantgerichtheid.
Ik heb met mijn schoonzoon een Ford Focus station aangeschaft , nadat wij door dhr.Veenis zelf waren geholpen. Een bedrijf waar je binnen enkele tellen door hebt dat er naar je geluisterd wordt. In een ongedwongen sfeer werd alles uitgelegd, en na een proefrit de knoop doorgehakt. Aan alles bleek dat dhr. Veenis kennis van zaken heeft.