Prima indruk van het bedrijf gekregen! Het was de eerste keer dat ik mijn auto hier bracht voor onderhoud. Vooraf een prijsopgave gevraagd. Geen verrassingen. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden en bijzonderheden.
Goede kontakten, ik voel mij thuis bij Garage Veenis
Overgestapt van een andere garage. Zeer tevreden over de vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel. Ik blijft zeker terug komen!
Goede service, duidelijk en een snelle afhandeling. Verbetering kan nog zijn om even te bellen als de auto klaar is, maar dan hebben we het wel over fine tunen en niet over noodzakelijke punten.
ik heb alleen maar zeer goede ervaring met garage Veenis
Nooit problemen, snelle service.
Topservice en top-personeel!!!
Een goed en servicegericht bedrijf. Waar directie en werknemers vriendelijk maar vooral vakkundig de cliënt te woord staan en helpen.
Prima! Dit bedrijf heb ik geadviseerd aan een andere Roverrijder.
Vooraf prettig gesprek gehad met Rob over de geplande werkzaamheden en alles duidelijk doorgenomen.
Heel erg vriendelijk geholpen. Mocht zelfs even meekijken met de monteur. En auto weer vakkundig gemaakt. Helemaal blij. Hele prettige ervaring
Beetje jammer dat ze in eerste instantie onze banden niet binnen hadden gehad. Verder een uur moeten wachten op een simpele bandenwissel. Uiteindelijk na een uur maar zelf naar de werkplaats gelopen en toen was hij net klaar. Achteraf bleek dat de banden echt veel te hard waren opgepompt waardoor er bijna geen grip was op de weg. Personeel verder wel heel erg vriendelijk. Prijs was ook erg belangrijk. Ik zeg eerlijk heb een beetje mijn twijfels of weer het daar nog een keer gaan doen en dan voornamelijk door de wachttijd en de te harde banden.
Zeer hulpzaam en oprecht
Afhandeling vriendelijk en correct, maar dat beschouw ik als normale omgangsvormen. De kwaliteit van de geleverde dienst zelf moet nog blijken: vooralsnog lijkt alles in orde.
Zonder aankondiging vooraf, auto midden in de nacht (op zaterdag) wegens pech langs de weg neergezet bij de garage. Desondanks, Vlot, servicegericht & klantvriendelijk behandeld. Auto rijdt binnen 1 week weer perfect! Dat verdiend anno 2015 een pluimpje! Hierbij mijn hartelijke dank aan de heren monteurs & medewerkers v/d garage!