Garage Veenis is een betrouwbaar bedrijf, klantvriendelijk en een zeer goede service.
Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen. Er wordt je niets opgedrongen. Geven je goed advies.
Onze ervaringen met deze garage zijn in al die jaren(9) zeer positief vooral wat service betreft.
kwam voor garantie goed geholpen maar probleem niet opgelost nog steeds water in achterbak en garantie loopt tot begin december wat nu?? [mercedes C 200 47- zp- vt .
Bij dit bedrijf een Ford Mondeo 2.0 16v uit 2001 gekocht. In het begin wat startproblemen mee gehad,maar uiteindelijk allemaal opgelost en verholpen. Service en cliéntvriendelijkheid en dikke 10. Ben heel tevreden en de Ford rijdt perfect. Echt een aanrader om bij garage Veenis bv een gebruikte of nieuwe auto te kopen.
Super geholpen net als zo bij de aanschaf vorig jaar bij Garage Veenis... En ook nog voor een schappelijke prijs, ik zal bij deze ook vaker bij Garage Veenis komen wanneer nodig, verder niets meer dan lof :) bedankt weer!
Ik ben voor het eerst met deze garage in contact gekomen en werd meteen al heel vriendelijk te woord gestaan . Over de auto die ik had gezien op internet kreeg ik alle mogelijke informatie . Onderhoudshistorie e.d. . De dag erna ben ik terug gegaan om een proefrit te maken ook dit kon meteen. Ik was verkocht . Bij aflevering is ook nergens op beknibbeld er bleek een nieuwe distributieriem in te moeten en dit is ook gedaan !!! En dit alles bij een \"LOWBUDGET\" auto . Mijn complimenten !!!! Ga zo door en zeker aan te bevelen !!!!!!!!
Prettig in de communicatie en afhandeling, (nam ook de tijd hiervoor) . 1e indruk/ervaring is prima
Persoonlijke service. Staat dicht bij de klant.
goed en verttroud