Vertrouwelijk & goed

Jan neemt altijd de tijd voor je wat erg fijn voelt. Hij is eerlijk, rustig, betrouwbaar en geeft goed advies. Ik kom er al bijna 10 jaar. Ook alle lof voor zijn collega's (Rob heeft altijd mijn auto in beheer = vaste monteur).

vriendelijk, kundig en reel geprijsd bovendien veel kennis oudere (rover) modellen.

Perfecte service

APK bij de Rover 75 Tourer en een nieuwe stoelzitting bij de Rover Streetwise gemonteerd. Vakkundig als altijd.

Gewoon vriendelijk en adequaat geholpen.

Navigatie updaten. Rekening gehouden met onze plannen die dag.

Super snelle service!

Mijn achterrem lichten deden het niet. Dezelfde dag kon ik terrecht. Ik ben heel blij met de super snelle service door topmonteurs.

Gewoon goed

afspraken nagekomen

Keurig geholprn

Een apk waarbij schijfremmen vervangen moesten worden. Snel gedaan en voor een goede prijs

Plezierig en goed geholpen

Al 40 jaar klant en nog steeds heel tevreden.

Deskundig team

Ik blijf , ook na 12 jaar ervaring met garage Veenis, onder de indruk van hun deskundigheid. Mijn MG is er werkelijk in goede handen. Laatste servicebeurt met vervanging distributieriem was wel duur.

Goed, eerlijk en vriendelijk

Kwam voor onderhoudsbeurt en accu vervangen. Onderhoudsbeurt bleek nog niet nodig. Eerlijkheid duurt het langst. Maar ik kom terug!

Zeer klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk en snelle service.

Goede service en altijd attent

Ze doen waarom je vraagt en dit geval iets meer dat mijn veiligheid bevorderd.

Bellen en gelijk geholpen worden, klasse !!!!

Zoals altijd weer super geholpen.

De airco van mijn auto was defect. Gebeld en een afspraak gemaakt. Airco is gecontroleerd en koelmiddel bijgevuld. Weer heerlijk koel in de auto. Is wel nodig bij deze temperaturen. Top geregeld, grote klasse.

Uitstekende service en flexibel

Uitstekende service en flexibel

Een zeer klantvriendelijke garage.

Mijn ervaringen met garage Veenis zijn altijd goed. Je wordt er vriendelijk en deskundig geholpen zonder dat je lang hoeft te wachten. Zij geven mij het vertrouwen dat de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd.

Klantvriendelijkheid!

Ben al jaren weg uit de Zaan, zocht nu een goede garage voor mijn oude moeder. En ja hoor, de broers Veenis uit Assendelft zijn er nog! Geen poespas, doe maar gewoon. Echt top!

De service staat op de eerste plaats

Gevoel dat er heel goed aandacht aan je geschonken wordt en geen verkoop praatjes maar gewoon eerlijk zijn

Snelle hulp bij problemen

Door een probleem vlak voor vakantie prima geholpen het op te lossen ondanks personeelstekort ivm vakantie.

Fantastisch

Heel klantvriendelijk geholpen

Altijd bereidt om je meteen te helpen ...top

Ondanks dat er weinig personeel aanwezig was en iedereen druk bezig was met zijn job werd ik toch meteen vriendelijk geholpen met mijn probleem. Fijn om dan in z'n garage te komen.

Uitstekende dienstverlening

Prettige mensen, uitstekende dienstverlening. Kwaliteit van de servicebeurten is uitstekend. Makkelijk een afspraak maken voor een servicebeurt telefonisch of on line.

Uiterst bevredigend

Klantgerichtheid uit zich in behulpzame vakbekwaamheid en maatwerk. Ook nog nu mijn Rover 825 SI automaat al 26 jaar oud is word ik binnen enkele dagen aan een originele rechter buitenspiegel geholpen: “occasion”. Dit is uitsluitend te zien aan de uiterst redelijke leveringsprijs.

Top garage

Altijd tijd voor je en goede lservice!

Dorpsstraat 1001

1566JD Assendelft