opgelost en goed contact gehouden

Door een wat ongelukkige situatie was mijn auto gestrand. Goed opgelost en contact gehouden over de auto en omdat het vlak voor mijn vakantie was kon de auto ook 2 weken bij de garage blijven staan wat erg goed uitkwam voor mij.

Correcte service

Men heeft de beurt en reparatie aan mijn auto correct uitgevoerd. Ook de dames aan de balie waren heel klantvriendelijk.

Fijne vakgarage

Altijd vriendelijk geholpen en weten snel euvels op te sporen als er iets mis is. Fijne garage waar service nog hoog in t vaandel staat.

Super snelle hulp en vriendelijke mensen

Klantvriendelijk, behulpzaam, goede service.

Wij zijn alle heel veel jaren klant en blijven nog heel veel jaren klant. Nooit problemen gehad en de service is geweldig. Topbedrijf.

Hele fijne garage

Staan altijd voor je klaar

Altijd direct bereid te helpen als ik er kom. Vriendelijk personeel.

Fantastisch

Geweldige garage Geweldige mensen Super blij om klant hier te mogen zijn

Zeer vriendelijk en transparant qua kosten

Naar aanleiding van een tip uit de familie ben ik bij deze garage uitgekomen en ik ben goed geholpen. Nemen de tijd voor je, zijn vriendelijk en transparant over de eventuele kosten. Ik ga zeker terug

Goede ervaring en vriendelijk goede sfeer in het bedrijf

prima service

Een vakbekwaam bedrijf met klantvriendelijke mensen en kan ik iedereen aanbevelen.

Staan altijd voor je klaar, goede service en advies

Fantastische service, auto wilde niet starten, waarschijnlijk de accu, kwamen binnen 10 minuten langs, namen de auto mee en eind van middag was alles weer piek fijn in orde.

Klant vriendelijk

Goed contact en kunnen anticiperen en kijken naar mogelijkheden

Supergoede service!

Nieuwe auto gekocht, helemaal tevreden.

Gewoon een top service.

Voor de zoveelste keer. :)

geweldig

aardige en vriedelijke verkopers,met oog op jouw wensenen goede service

een tevreden klant

werd weer op correcte wijze geholpen

zeer goed

afspraken worden nagekomen en bij vragen krijg je prima uitleg waarom iets gedaan is.

Goed ontvangen

Gedaan wat moest gebeuren voor extra reparatie keurig gebeld.

Bijzonder goed!

Ik ben altijd goed en snel geholpen, en dat al jaren en vakkundig!!

Top Bedrijf!

Hier werken mensen met passie! Super vriendelijke geholpen en erg veel kennis van zaken.

Alles gaat op rolletjes bij Carteam Rovee Veenis

Alles gaat op rolletjes bij Carteam Rovee Veenis. De koffie is klaar, of met warm weer, water uit de koelkast. Bijzonder aardige mensen ook die je over alles kunnen vertellen wat je maar wilt weten over je nieuw aan te schaffen auto. De auto zelf bleek ook in uitstekende staat te verkeren, om niet te zeggen nieuw staat ! Na 'n prima proefrit was de koop snel gesloten. Op zoek naar 'n mooie, niet van nieuw te onderscheiden 2de hands auto ben je bij Carteam Rovee Veenis aan het beste adres !

Goedeverzorging Ialles was goed uitgevoerd".

Vriendelijke mensen , goede service

Mooie 2 e hands auto' s goede service.

Dorpsstraat 1001

1566JD Assendelft