Altijd een correcte en persoonlijke service

Deskundigheid en betrouwbaarheid zijn voor mij belangrijk om met een veilig gevoel aan het verkeer te kunnen deelnemen. Onderhoud en reparaties kan ik daarom met een gerust hart aan het team van Garage Roos overlaten. Daarbij komt dat je niet wordt verrast en er duidelijk wordt gecommuniceerd wat een reparatie betekent en wat de kosten zullen zijn. Gewoon een heel prettige service.

Ge-wel-dige service !!

Super service, vriendelijk aardig personeel! Ik zou GarageRoos zeker voor andere mensen aanraden!

Goede, snelle service

Het team van garage Roos was erg behulpzaam bij onvoorziene problemen met mijn Mini. Snelle en complete service, altijd behulpzaam en vriendelijk. Ik ben erg tevreden met Garage Roos

Professional, eerlijk , vriendelijke

Good Service

I received Good Service

Mijn auto is snel opgelost keurig netjes blij mee volgende keer als er een probleem aangeeft zeker kom ik langs

Goede service, nette behandeling.

Wij werden aan de balie keurig behandeld

Prima Ervaring (al lange tijd)

Kom al jaren bij Roos. Prima garage, duidelijk verhaal, geen gedoe. Communicatie is ook goed, garage die ook gewoon belt volgens afspraak. Tussendoor bij aanschaf nieuwe auto wel eens onderhoud gedaan bij dealer ivm garantie, etc. Of als het een keer planningsmatig beter uit kwam. Gewoon dik tevreden over deze garage.

APK laten doen van mijn Mini verder geen bijzonderheden kan er weer een jaartje tegen, snel en voordelig.

Plezierig en precies

Deskundig en kundig

Goede Service

Na wat problemen met de auto deze door de ANWB bij garage Roos laten afzetten. Accu bleek 100% overleden te zijn. Nieuwe accu geplaatst, maar niet alle storingen en problemen waren hiermee opgelost. Verder onderzoek uitgevoerd. Totaal was ik de auto 5 dagen kwijt waarvan 2 met vervangend vervoer. Uiteindelijk gezamenlijk besloten om de auto het weekend met starthulp mee te nemen en te bekijken wat de auto doet. Problemen bleken niet opgelost te zijn. Zo was na 10 minuten deur open laten de nieuwe accu leeg. Zelf, ik ben ook een techneut, met een ampere tang opzoek gegaan naar lekstroom. Geen lekstroom aanwezig. Verder onderzoek gaf aan dat de nieuwe accu defect was. Deze nieuwe zeer dure accu werd zonder problemen vervangen door Garage Roos. Sindsdien is de auto storingsvrij.

Uurloon blijft pittig

Ik heb een beste bedrag betaald om mijn auto te laten repareren. Daar waar ik voorheen alleen maar goed was om te betalen. Kreeg ik nu prima te horen wat er gemaakt is. Ook kreeg ik de kapotte onderdelen te zien. Dat vind ik prettig. Omdat ik simpelweg niet technisch onderlegd ben, als het gaat om monteurschap! Al met al goede service!

Goede ervaring in het verleden en nu gewoon weer!

Auto voor het eerst uit de garantie, afspraak bij Roos voor APK/onderhoud, auto gebracht, een uur later een telefoontje met prijsopgave en op afgesproken tijd een keurig gewassen auto weer op kunnen halen.

Geeft niet op om een probleem op te lossen.

Een ingewikkelde elektronische storing werd creatief aangepakt.

Goede service, leuk personeel en snel klaar.

Na APK, reparatie noodzakelijk. Eerder klaar dan verwacht. Schoon afgeleverd.

Goede service en geen verrassingen vooraf goede afspraken te maken

Ik kon op een korte termijn terecht, vooraf duidelijk de werkzaamheden doorgenomen inclusief de daarbij horende kosten. Erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid.

Snel en goed

BMW had nieuwe verstuivers nodig. Bij Roos neergezet met de opmerking “kijk maar wanneer jullie tijd hebben”. Volgende dag al gebeld voor overleg en een week later was hij klaar.\ Fantastische service!!!!

Apk plus kleine reparaties

- overleg vooraf over alle extra mankementen - apk al goed gekeurd dus geen 'druk' om te doen - auto voelt veel soepeler na onderhoud. - kleine irritaties ook gefixed . (tankdop snoertje)

Lekker vlot

Auto in ochtend neergezet voor APK (tussendoor). 1,5 uur later was terugmelding al daar. SUPER !

Onderhoud en service van voertuigen

De heer Roos en zijn team waren zoals altijd stipt op tijd en leverden hun werk zeer correct af. Hartelijk dank.

Na 5 jaar nog steeds iedere keer happy!

Garage Roos doet het onderhoud van onze auto's exclusief de afgelopen 5 jaar. Ze hanteren eerlijke tarieven en doen wat gedaan moet worden zoals het hoort. Geen extra-dit of extra-dat, ze melden eerlijk wat gedaan moet worden en ook wat er mogelijk in de nabije toekomst dient te gebeuren. Communicatie is altijd vriendelijk en ook voor aftercare zijn ze altijd beschikbaar. Werkzaamheden worden kwalitatief fenomenaal uitgevoerd en als klant voel ik me oprecht ontzorgt door dit team.

Super garage voor je mini !

Mijn auto van de zaak is er al ruim 3 jaar in onderhoud en de ervaring is altijd heel goed. Je kan op kort termijn terecht voor een afspraak bij calamiteiten, en voor regulier onderhoud is er ook tijd binnen 2 weken. Verder een goede communicatie, mooi ontvangst met koffie en leestafel als het probleem direct opgelost kan worden en je daarop kan wachten, zeer vriendelijk personeel en fantastisch service.

Kundig, vriendelijk en snelle service

Voor mijn vakantie nog even een snelle check aan de auto. Prima snel en kundig gebeurd!

Zo hoort een garage te zijn

Naast de altijd fijne en persoonlijke benadering is Garage Roos net zo gastvrij en netjes als dat de ontvangstruimte eruit ziet. Professioneel, gestructureerd en vakkundig.

Heerlijk, die pro-actieve houding van ze!

Kwam voor een issue langs en werd op geattendeerd dat de APK binnenkort verloopt. Ik hoefde geen nieuwe afspraak te maken, want dat konden ze meteen meenemen en afmelden. Dank voor het meedenken!

Omroepweg 15

1324KT Almere