goede service, goed behandeld

mooi bederijf. Hier kan je gerust een auto kopen !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs onze nieuwe Volvo v60 Hybride afgeleverd gekregen. Alles volgens afspraak geleverd. Mooi bedrijf met mooie auto\'s voor een goede prijs

goede service, goed behandeld

alles netjes volgens afspraak afgeleverd en een keurige deal.

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over de aankoop en levering van mijn nieuwe(gebruikte) Renault Megane. alles volgens afspraak geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Mercedes ML grijs kenteken aangeschaft. Dit was een zeer scherp geprijsde auto. Omdat we van ver moesten komen eerst maar even gebeld. Auto werd perfect beschreven na aankomst bleek alles te kloppen en na niet te lang onderhandelen waren we de nieuwe trotste bezitters van de ML. Top bedrijf !! Super geholpen en goed zaken gedaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks het feit dat ik nogal een sceptisch persoon ben, heeft autobedrijf van Schaik mij toch aangenaam verrast. Bij ontvangst ben ik op een zeer leuke en open manier aangesproken door dhr de Blauw en hebben we op goed zaken kunnen doen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Mijn Renault Kadjar bevalt uitstekend en ik kom zeker weer een auto bij jullie kopen !!!

alles top geregeld met blij met mijn bmw 320D

perfect, zeker aan te bevelen

afgelopen zaterdag mijn BMW 435I opgehaald, ben super tevreden !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Vorige week bij jullie mijn droom op gehaald ( ferrari 308 ). afgezien van de mooie staat van de auto, is het hele verkoopproces ontzettend goed en leuk verlopen. vanaf het eerste mailcontact t/m de aflevering gewoon alles top gegaan.Van mij krijgen jullie een dikke 10

goede service, goed behandeld

Ik heb begin van 2017 een aantal dagen in Duitsland \"gezocht\" naar mijn droomauto; een goede en nette zwarte handgeschakelde Porsche 911 S (997). Ik ben niet geslaagd in Duitsland vanwege de niet florissante staat van de Porsches, het schade verleden, re-import naar Duitsland, voor mij te hoge kilometerstanden of onvolledig of onduidelijk onderhoud boekje van de Porsches welke ik heb bekeken. Thuis gekomen op internet gezocht naar \"mijn\" zwarte Porsche 911 en uitgekomen bij Autobedrijf van Schaik. Daar stond de door mijn droom auto en na telefonisch contact te hebben gehad met Marco ben ik direct naar Leeuwarden gereden. De rit naar Leeuwarden was niet voor niets...Na een hartelijk en ongedwongen ontvangst volgde een uitgebreide en ontspannen \"rondleiding\" in en om de zwarte Porsche 997, met als klap op de vuurpijl een proefrit...en deze smaakte naar meer! Na mijn gevoel even opzij te hebben gezet en mijn verstand te hebben gebruikt vond ik dat de zwarte Porsche 997 ruimschoots voldeed aan de eisen welke ik aan deze speciale auto stelde. Deze zwarte Porsche 997, mijn jongens droom, besloot ik aan te schaffen. De aanschafprijs was scherp, verdere afspraken werden keurig nagekomen en voorwaarden nageleefd. Het was een feestje de zwarte Porsche 997 op te halen en er mee naar huis te mogen rijden! PS; Na de eerste bezichtiging, bij Autobedrijf van Schaik, overkwam mij tijdens het naar huis rijden met mijn Audi een vervelend ongeval waarvan de afwikkeling tussen de verzekering maatschappijen nogal lang duurde in verband een verschil van inzicht omtrent de schade aan mijn Audi. Daardoor kon ik de door mij aangeschafte Porsche 997 niet ophalen. Ik melde mijn probleem telefonisch bij Autobedrijf van Schaik en gaf aan wat de situatie op dat moment voor mij was. Dankzij Marco, die mij telefonisch voorzag van duidelijke, correcte informatie en een gouden tip gaf kon ik daarna veel eerder dan gehoopt mijn zwarte Porsche 911 naar zijn nieuwe \"thuis\" brengen......

goede service, goed behandeld

Van Schaik bedankt! Ben blij met mijn \'kop-er-af\' Lexus! Rijdt super en zuinig! Goed geholpen en afspraak is/was afspraak! Daar hou ik van!

goede service, goed behandeld

mooie bedrijf met zeer mooie auto\'s en leuk personeel. ben blij met mijn golf variant

perfect, zeker aan te bevelen

zeer tevreden met mijn bmw 535GT, we zijn leuk geholpen door dhr de Jong, auto stond klaar zoals afgesproken !!!

goede service, goed behandeld

gewoon goed en vertrouwd!!!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

inmiddels mijn 4e auto bij jullie gehaald, zoals gewoonlijk weer een goede deal en een hoop gelachen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

beste autobedrijf van schaik, bedankt voor jullie gastvrijheid en leuke manier van verkopen, we zijn erg blij met onze Mercedes E 350 CDI !!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Schitterende BMW Coupe gekocht. Zeer tevreden. Scherpe prijs goede deal, leuke sfeer en vriendelijke gasten.

goede service, goed behandeld

Erg blij ben ik met mijn mooie Seat Leon. Bjorn bedankt voor je leuke ontvangst !!!

goede service, goed behandeld

goede ontvangst, prettig geholpen,top aflevering van een mooie E klasse cabrio

goede service, goed behandeld

gisteren hebben wij onze Seat altea XL opgehaald, ondanks de wat magere inruilprijs wel tevreden.

goede service, goed behandeld

Erg tevreden met onze nieuwe( gebruikte Lexus ) en de geboden service. Volgende auto kopen we ook bij jullie !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Omdat wij op Ameland wonen, waren we op zoek naar een 4x4. Bij Autovanschaik.nl hebben we uiteindelijk een mooie Toyota RAV4 gekocht. wij zijn uiterst vriendelijk behandeld en de dirkjanmetz@hotmailauto is volgens afspraak afgeleverd

goede service, goed behandeld

alweer mijn 4e auto bij jullie vandaan, wederom is alles keurig volgens afspraak afgehandeld ( had ook niet anders verwacht). Op naar de volgende !!!

naar alle tevredenheid een mooie A6 avant TDI S-line gekocht

perfect, zeker aan te bevelen

Wederom een prachtige auto gekocht bij Van Schaik. Een mooie A6.

• Reden bezoek Andere reden

Jupiterweg 1