Wederom een prachtige auto gekocht bij Van Schaik. Een mooie A6.
Vorige week de stoute schoenen aangetrokken en vanaf Tiel naar Leeuwarden afgereist. Niet van te voren gebeld. Aangekomen in Leeuwarden was ik verrast over de ontvangst. Heb in mijn leven al veel auto\'s gekocht (hoofdzakkelijk bij dealers). Deze ervaring met een niet dealer is tot nu toe pretiger dan bij een dealer. Persoonlijk, gastvrij, no-nonsens, prijs/kwaliteit, enz. Had mijn oog laten vallen op een MB ML. Zonder enige aarzeling van de verkoper mocht ik een proefrit maken. Na een half uur gereden te hebben, had ik eigenlijk al besloten om de auto te kopen. Prijsonderhandelingen gingen soepel en eerlijk. Een week later de auto opgehaald, alle puntjes verholpen. Al met al een zeer tevreden klant. Autobedrijf van Schaik krijgt van mij een pluim ! Ben zo trost al pauw op mijn nieuwe auto.
Mooie Audi A5 gekocht super geholpen door ervaren verkopers en prima service! Goede inruil ontvangen en auto is perfect afgeleverd. Echt een aanrader om hier een auto te kopen mooi aanbod!
na een zoektocht van ongeveer 3 maanden om een leuke Landrover Discovery te vinden, kwamen we via autotrack op de site van autobedrijf van Schaik. Omdat we gelijk een mailtje terug kregen op de door ons gestelde vragen, zijn we de volgende dag meteen gaan kijken. Via de mail was de auto keurig omschreven. De auto had een klein deukje rechts achter maar dit was ons via de al mede gedeeld. Ontvangst was zeer prettig en we hebben vrijwel meteen de knoop doorgehakt om de auto te kopen, uiteraard is het deukje verholpen en zijn we na twee weken nog steeds super tevreden. Gewoon een super gezellig bedrijf met leuke mensen
helemaal tevreden met mijn Peugeot 5008, als ik aan vervanging toe ben koop ik hier weer een auto
prima geholpen bij de aanschaf van mijn mooie 5 serie. persoonlijke benadering en alle afspraken zijn ze nagekomen.
na een ruime periode van oriëntatie via internet zijn we uiteindelijk bij autobedrijf van Schaik terecht gekomen. via de mail hadden we gelijk leuk contact met dhr de Jong. Uiteindelijk hebben wij een afspraak gemaakt voor een proefrit en bij aankomst in Leeuwarden stond de auto keurig klaar. tijdens een goed bakje koffie hebben we de deal gesloten en hebben we 4 dagen later de auto ( Mercedes B klasse) opgehaald. we zijn er tevreden!!!!
100% tevreden met mijn inmiddels 3e auto van Van Schaik
afgelopen zaterdag onze Kia Sportage opgehaald. leuke ongedwongen sfeer en we konden de auto binnen 2 dagen na verkoop al op halen, kortom erg tevreden
Mijn ervaring is zeer goed bij van Schaik. Ze hebben mij nu geholpen met meerdere auto\'s en bieden goede service binnen de aankoop die je doet. krassen worden verholpen en mankementen worden bij de garage gerepareerd. Na mijn aanrijding hebben ze mij kosteloos mobiel gehouden totdat ik een nieuwe auto naar mijn wens had gevonden.
leuke zaken bij jullie gedaan, aankoop was gezellig en vlot
Alhoewel de onderhandelingen wat stroef gingen omdat we enige discussie hadden over mijn in te ruilen auto, ben ik toch zeer tevreden. Mijn landrover Discovery stond keurig klaar zoals afgesproken en ik ben er erg blij mee.
super tevreden met mijn Vw up, leuk geholpen
BMW 420d gekocht , slechts drie maanden oud met zeer hoge korting en slecht 4500 km. Wilde graag een nieuwe maar dit verschil was te groot en direkt beschikbaar
Leuk bedrijf voor de VW transporter telefonisch een afspraak gemaakt vanwege de afstand ( Nijmegen-Leeuwarden ) voor een proefrit. We kwamen aan en de auto stond keurig klaar . We hadden geen inruil en prijs was zoals telefonisch over een gekomen. Gewoon afspraak is afspraak
Deskundig geholpen, goede service en ben uiterst tevreden met mijn Opel Insignia. Kreeg zelfs 6 maand garantie op de auto.
ik heb bij autobedrijf van Schaik een mooie VW up gekocht. alles prima verlopen, auto werd alleen i.v.m. de drukte 2 dagen later afgeleverd.
gisteren mijn nieuwe ( gebruikt golf gti opgehaald ). erg tevreden
Ontzettend fijn geholpen door dit bedrijf, dat zie je weleens anders (als je uberhaupt al geholpen wordt). Nee echt een top bedrijf, is de 2e auto die wij hier gekocht hebben, nu op de nieuwe locatie,prachtige plek!
Zeer fijn bedrijf, eerlijk in zijn antwoorden en komt al zijn afspraken netjes na. Zeer content met de aankoop.
3 jaar geleden mijn eerste auto gekocht bij autobedrijf van Schaik. Wilde graag weer eens wat anders. Had me al even georiënteerd op internet en ben ook nog even bij autobedrijf van Schaik in de showroom gaan kijken. Ze hebben een goed aanbod en was meteen verliefd op een zwarte Audi A3. Kreeg een goede prijs voor mijn oude auto en de koop was snel rond.
Super tevreden met mijn nieuwe auto! Leuke en vriendelijke medewerkers die zeer behulpzaam zijn. Aanrader dit autobedrijf!
Vriendelijk en deskundig personeel. Benaderbaar en open bedrijf met een snelle service. Afspraak is afspraak!
Uiterst tevreden over de aankoop van onze VW golf plus automaat, leuke ontspannen sfeer en geen opdringerige verkooppraatjes. Fam de Vries Heerenveen