Goede service, prettige afhandeling.
Altijd snel geholpen en eerlijk advies. Vakkundig personeel.
Gewoon altijd goed.
Kleine beurt van mijn EQC werd snel en goed uitgevoerd. Ik kon er op wachten onder het genot van een lekkere kop koffie
l
Eergisteren wederom super geholpen met mijn auto. Hij was zelfs van binnen en buiten schoongemaakt! Ik kom hier zeer zeker terug! Mijn dank aan het EAG-team voor de snelle Service en de adviezen. Tot de volgende!
Fijne ontvangst aan de receptie en snelle reparatie
Goed bereikbaar. Snel geholpen. Heel tevreden.
zie boven
Gewoon goed!
Ik kom al enige tijd bij AEG Mercedes in Venlo. Zeer meedenkend, altijd goede service en zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader!!!
In de afgelopen weken heb ik meerdere malen aanspraak gemaakt op de service en de technische dienst. Op ieder moment stond men a la minuut voor mij klaar ! Werkelijk formidabel! Ik kom graag weer terug bij de EAG. Een autobedrijf waar je als klant daadwerkelijk op nummer één staat !!
Als ik bel altijd vriendelijk, alles wordt afgestemd naar tevredenheid van de klant en de afspraken worden ook netjes nagekomen. Daarnaast is de prijs prima (beter dan ik gewent was via de mercedes dealer) en de kwaliteit is gelijk.
vlotte afstemming over onderhoud, goed inzicht vooraf over de vermoedelijke kosten en tussendoor goed overleg voor eventuele onvoorziene kosten
Onlangs mijn "oldtimer" gebracht voor onderhoud en apk. Werd goed en snel geholpen. De auto was weer snel klaar.
Vooraf heb ik offerte gevraagd voor de onderhoudsbeurt. Verder werd een dashcam ingebouwd. Dat is alles volledig volgens afspraak verlopen.
Ik ben correct geholpen, heb goede uitleg gehad en er is uitgevoerd wat ik verwacht heb. Ik ga hier zeker weer terug.
Ga zo door.
Vriendelijke correcte omgang en puike werkplaatsprestaties.
Service, afhandeling en reparatie zeer goed!
Goede service en kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Mooie showroom, altijd prettig om daar binnen te stappen en daar zaken te doen!
Wij hebben in totaal 4 auto's in onderhoud bij EAG. Altijd worden we correct en heel vriendelijk behandeld. Wij raden AEG dan ook aan iedereen aan.
Jan van Riebeeckweg 11
5928LG Venlo