Super service!
Goede service, vriendelijke mensen
Intussen deze week mijn 4e MB gekocht bij Job Ewals-verkoopleider EAG. Waarom? Heb in vele MBrijder-jaren en ervaring met meerdere Mercedes leveranciers geen beter bedrijf, ingesteld op de klant en services meegemaakt. Ook en vooral de werkplaats verdient een pluim: levert kwaliteit en is voor de (ook lastige) klant oplossingsgericht. Zowel bij onderhoud als zeker bij de wat duurdere reparaties. Denkt kortom met de klant mee. Spreek nu in ieder geval voor mezelf natuurlijk. Bovendien is bij facturering een redelijke balans tussen kosten en geleverde prestaties. Geen minpuntje? Misschien soms een wat langere garantie periode denkbaar. in speciale gevallen dat wel.
Kom al 11 jaar bij EAG tot volle tevredenheid. Ik word altijd goed geholpen, de vakkennis van Leo en zijn team is erg goed.
Medewerkers zijn altijd vriendelijk
Afspraak door vaste monteur keurig nagekomen. Juiste tijd klaar! Fijn, ook netjes thuis afgeleverd.
altijd telefonisch mededelen en vragen wat kan en mag en over de deskundigheid van de monteurs kan ik niet oordelen ga ervanuit dat die goed is verder ziet de auto na het afhalen er piekfijn uit
Goede service, een maartje heb ik, als mijn auto een beurt krijgt, ga ik graag even met een fiets in plaats van een auto naar huis, dat vraag ik iedere keer opnieuw, jammer jullie hebben nog steeds geen fiets, dit begrijp ik niet. Gisteren was er een ontzettend vriendelijke dame aan de balie, dat is een aanwinst.
prettig,vakkundig!
motorisch probleem en volgende dag auto dringend nodig; werd nog dezelfde dag gerepareerd
Er stond een leenauto klaar toen ik mijn auto bracht voor een B beurt
Goed geholpen met deskundig advies.
Wordt snel en goed geholpen
Klantvriendelijk, servicegericht, deskundig
Of het nu om informatie over of aankoop-, onderhoud en verwachte reparatie(kosten) van een nieuwe of gebruikte mercedes gaat: het EAG-team handelt uit mijn jarenlange ervaring bekwaam en steeds technisch voor elk model up to date. Zelfs bij andere automodellen worden dezelfde kwaliteitseisen en services gehanteerd.
Erg prettig goede service en goed overleg wat er aan de auto moet gebeuren .
Klantvriendelijk en kundig
Alleen maar positieve ervaringen.
Goede service, betrouwbaar, eerlijk, behulpzaam, snelle bereikbaarheid. Prima werkplaats. De onderdelen zijn wel duur maar daarvoor rijd je wel een Mercedes
Geweldig geholpen door Leo en de werkplaats! Vakkundig, deakundig en accuraat.
Vakmanschap en persoonlijk contact met de reparateur
Juiste klantgerichte behandeling en lekkere koffie tijdens wachttijd.
Goede service, vakmanschap en informatie
Jan van Riebeeckweg 11
5928LG Venlo