Bijzonder vriendelijke ontvangst, zeer betrouwbaar overkomende verkoper.
Na mijn klacht zie 12-12-2012, vind ik het prettig te melden dat deze door het bedrijf heel netjes is opgelost En dat is een aanbeveling waard!
12-12-2012 Maanda jl afspraak gemaakt voor een \"budgetbeurt\"voor een opel Corsa als nieuwe klant. Vandaag is deze beurt uitgevoerd. Het was een tegenvaller toen wij de rekening kregen. Op de website die maandag jl in bedrijf was kwam deze beurt naar voren voor €99. Wij rekenden af €228. Bij navraag bleek dat men 2 soorten \"budgetbeurten\" heeft. Een van denHartog voor €99 en een van Opel voor €199. Zou wel zo sympathiek zijn geweest bij het maken van de afspraak even te vragen welke \"budgetbeurt\" wij wilden laten uitvoeren. Nu heeft men zonder meer de duurdere uitgevoerd. En dat vinden wij geen aanbeveling waard .Over prijs/kwaliteit geen mening.
Vanmorgen mijn auto gebracht voor een derde beurt. Ik kon mijn auto al om 7.15 uur brengen en de vervangende auto stond al buiten voor mij klaar. Op het werk werd ik gebeld dat er buiten de standaard beurt alleen de twee voorbanden en wisserbladen vervangen moest worden. Om 15.30 uur mijn gratis leen auto omgewisseld en mijn eigen auto opgehaald. Mannen, weer bedankt voor de service en wens jullie allemaal fijne dagen toe! Gr. Simon (Opel Astra Sport)
vandaag de auto gebracht voor een budgetbeurt, bij terugkomst zeer onplezierig door Dhr Peter (schot?) behandelt deze man zei op een intimiderende manier dat ik 1 eigenlijk te vroeg terug was en 2 dat er twee reparaties waren ontdekt waaronder wat olie lekkage, ik zei hem dat ik dat zelf al had gezien en graag van te voren (06) wilde weten of het nodig was dit (direct?) te repareren, de man kwam bijna overspannen over en snauwde ook tegen overige kolega,s, Dit is niet bepaalt thuis komen bij Opel (we houden van uw opel ???) de deur staat open????? op de plaats van de olie lekkage? was het na de beurt nog het zelfde (even een doekje er over halen wellicht)?????
Wij zijn prima geholpen en hebben een gebruikte auto gekocht
Reparatie aan mijn auto uit laten voeren, ze kwamen de auto ophalen en keurig netjes terugbrengen. Super service jongens.
Ervaring tot op heden is goed, dit is tevens een rectificatie op mijn eerdere beoordeling daar ik het niet helemaal heb begrepen met het invullen van dit formulier.
Ik heb nog geen ervaringen met Uw bedrijf. Wel heb ik al een eerste indruk en deze is niet ongunstig. Toch zal de toekomst het leren. U zult mij dan ook later mogen vragen hoe mijn ervaring met Uw bedrijf was en is. groeten van Marja en Henk van Noort
Geen problemen. Goede service. Voorraad en showroom scoort 1 omdat ik dat niet kan beoordelen.
Goed advies gekregen. Prima geholpen. Staan altijd voor je klaar!
Vorige week een jong gebruikte Opel Astra-J gekocht bij deze dealer. Mijn vrouw en ik komen uit brabant en hadden uiteindelijk twee modellen op het oog. Wat mij zeer verbaasde, was dat ik een email stuurde op zaterdagavond over de (inmiddels aangeschafte :P:P) auto en de volgende ochtend deze al door de verkoper beantwoord was. Uit ervaring kan ik u melden dat, dit zeer weinig voorkomt. Wij waren drie maanden naar onze droom auto opzoek, in die periode +/- 10 dealers gemaild en van de helft hebben wij maar een antwoord gekregen. Via wat mail verkeer kregen wij een voortel voor onze toemalige auto. Na een afspraak te hebben gemaakt voor een proefrit waren wij er heel snel uitgekomen met de prijs. Inmiddels zijn wij een week verder en zijn mijn vrouw en ik zeer content met onze nieuwe aanwinst. Verschil met den Hartog en onze plaatselijke dealer is dat er voor ons de tijd werd genomen en de verkoper totaal niet opdringerig overkwam.
Mijn vivaro heeft een kapote versnellings bak volgens mijn dealer helaas maar het is niet anders oplossing een nieuwe bak,maar met wat rondbellen kom ik in hellevoetsluis terecht hun oplossing gebruikte versnellings bak scheel me 2500,- dit is pas meedenken jongens bedankt want als ZZP is het al moeilijk genoeg.
Vorige week mijn Opel Astra bij de werkplaats gebracht voor een beurt/reperatie. Ik kon er op wachten. Echter vanwege prive omstandigheden moest ik weg en kreeg van de dealer GRATIS een vervangende leenauto mee. Bij het omwisselen had de dealer mijn auto gewassen en uitgezogen. Kortom, deze dealer ontvangt van mij een warme douche!
Ik heb een verzoek gedaan tot diagnose van een brandend lampje in mijn dashboard (defect in koelsysteem volgens het boekje). Vervolgens hebben zij mijn auto een kwartier aan de computer gehangen. Om een goede diagnose te stellen vertelden zij dat mijn auto nog minimaal een uur aan de computer moest. Wel hadden ze al enige gebreken gevonden, waaronder een zeer slechte accu. Ik heb de auto maar uit de garage laten halen. Zij moesten mijn auto starten met startkabels. Dit is een week geleden en ik rijd zonder problemen in de rondte, muv het brandende lampje en een niet functionerende airco. Een diagnose heb ik niet en dat wat ze geconstateerd hebben klopt m.i. niet en bovendien 45 euro lichter.
Een goed bedrijf met een klantvriendelijke indruk je voel je er thuis We hebben een gebruikte auto aangeschaft daarna een afspraak gemaakt voor diverse dingen na de controle is dit naar tevredeheid opgelost De verkoper was volgens ons een betrouwbaar persoon dat ons weldegelijk aansprak Voor ons is dit bedrijf een aanrader perfect