Super bedrijf en geweldige service
Deze week een nieuwe Opel Astra besteld via Priva Lease van Opel. Heb meerdere offerte\'s met elkaar vergelijken en uiteindelijk voor den Hartog gekozen. Ed neemt de tijd voor je en kwam ook nog met een paar adviezen waarmee ik straks weer een paar euro\'s per maand voordeliger uit ben. Hopen dat alles bij en na de aflevering evengoed bevalt als tot nu toe!
Opel Astra station gekocht,zeer vriendelijk en goed geholpen door ed.
Snel geholpen ,ruitenwissermotor kapot er is geen nieuwe maar een gebruikte gemonteerd, scheelde een hoop geld. top jongens.
Goede garage, goede service. Je wordt snel geholpen maar meer dan 60 euro moeten betalen voor een set ruitenwissers voor lijkt me toch wat duur. Toen ik zei dat ik dat erg duur vond werd mij verteld dat die dingen inderdaad verschrikkelijk duur zijn. Je kan niet zonder dus vooruit dan maar. Het zat me niet lekker en ben thuis even op internet gaan kijken (had ik natuurlijk eerst moeten doen) en daar zie ik de duurste set van Bosch voor 33 euro. Dan is het verschil wel erg groot en moet je veel betalen voor deze service. Jammer maar ik voel me toch een beetje belazerd.
Eerlijk advies, klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding!
betrouwbaar en goede service
Heel slecht, ik heb hele slechte ervaring met jullie garage. 1,5 jaar geleden heb ik een Opel Insignia bij jullie gekocht. Jullie hebben de auto geleverd met versleten banden en ik heb tot nu toe hele hoge kosten gehad voor allerlei dure reparaties en onderhoud. In 1,5 jaar tijd heb ik meer dan Euro 3000,- moeten betalen. Zeer onbetrouwbare auto Opel Insignia veel electronica dus veel foutmeldingen en ik vind het schandalig hoe jullie met al mijn klachten waren omgegaan ik ben een zeer ontevreden klant en ben erg teleugesteld in jullie garage en in het merk Opel.
Vorige week heb ik met trots een nieuwe Opel Corsa in gebruik mogen nemen. De ervaringen met autobedrijf Den Hartog ervaar ik al jaren als erg prettig. Het nieuwe Opel Onstar is een schitterend systeem met een uiterst klantvriendelijke achterban.
Goede service. Na aflevering bleken er na de eerste wasbeurt allemaal pitjes in het dak te zitten. Zonder gezeur is het dak als service opnieuw gespoten. Je kan altijd binnen lopen voor wat vragen en de koffie staat altijd klaar. \"Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.\"
Na een redelijke zoektocht met onbeschofte, onkundige, afspraak niet nakomende of slecht communicerende verkopers en/of garages bij Auto bedrijf Den Hartog uitgekomen. Het voelde als een warm bad en dus hebben wij afgelopen juli een mooie Astra Sports Tourer occasion aangeschaft bij Autobedrijf Den Hartog. Fijn geholpen, met een \'ouderwets\' goed gevoel de auto gekocht. Nemen de tijd, mooie prijs voor de auto, en een goede inruil. Voor vragen of problemen kun je altijd bellen en/of langskomen. Zelfs een onderdeel van de trekhaak (wat niet op voorraad was) thuis afgeleverd door de verkoper. Wij hebben nog steeds een heel goed gevoel bij onze aanschaf.
We hebben van de week een mercedes B klasse gekocht bij Den Hartog B.V. Het contact met de verkoop was uiterst klantvriendelijk en correct. Met name verkoper Ed van Ochten was iedere keer zeer attent en vriendelijk. De gemaakte afspraken werden altijd uitgevoerd. Dit bedrijf gaf ons direct een GOED gevoel!! De aflevering was prima. Volledige beurt, gedeeltelijk af tanken, een kopje koffie en rijden maar!
Ong. 20 jaar klant. Top garage! Afgelopen weekend door een ander flinke schade aan mijn auto opgelopen. De auto door een bergingsbedrijf naar Den Hartog laten brengen het was toen 20.00 uur. De volgende dag (zondag) krijg ik een telefoontje dat mijn vervangend vervoer klaarstaat. Waar vind je nog zo\'n garagebedrijf? Bedankt John Den Hartog👍🏻
Top bedrijf. Nooit gezeur altijd correct en geweldige service.
Omdat tijdens een rit op Zondag het algemene motorstoringslampje was gaan branden , Maandag morgen gaan bellen de werkplaats. Kon om 13.00 uur al komen om e.e.a. uit te laten lezen , maar de waarschijnlijke veroorzaker gaf toen geen foutmelding meer,dus e.e.a. gereset en afwachten maar. Een kleine week later kwam de zelfde storing weer terug , dus weer gebelt , kon de volgende dag al weer komen om `t spul weer uit te laten lezen , toen gaf de veroorzaker nog wel een fout-melding. Omdat de defecte sonde ( moest vervangen worden ) in het magazijn aanwezig was , kon deze gelijk vervangen worden ook !! En omdat de auto nog maar kort uit de garantie was kreeg ik nog wat korting op het onderdeeel , en de eerste uitlezing werd ook niet in rekening gebracht. Nou als je dat geen super service is !!
Wad meer dan 50 jaar klant bij een Opel dealer die het nodig vond sterk uit te breiden door andere bedrijven over te nemen, het werd te log en KLANTVRIENDELIJKHEID verdween. Bij eerste kontakt met Auto den Hartog bleek dat men daar nog wist wat een klant is en de klantvriendelijkheid kwam naar voren. Een goed gevoel en service bleek optimaal en ook de haal en breng service Na de onderhoudsbeurt is er een merkbaar verschil in het rijden. Vakwerk Dank U.
Op 2 juni heb ik mijn 5 jaar oude Insignia sports tourer voor het eerst bij den Hartog in onderhoud gegeven na dat ik merkte dat ik soms problemen had met de koppeling. Bij andere Opel garages was ik niet zo tevreden.Ik wil dan ook een compliment uitdelen aan de heer F. Vlies van de werkplaats balie. Deze man is zeer attent, vriendelijk, denkt met de klant mee etc. De auto (drukgroep, vliegwiel) is perfect gerepareerd. Sinds de aanschaf van deze auto af fabriek heeft de koppeling nog nooit zo fijn en soepel gewerkt. Mijn vrouw en zoon wilden er nooit in rijden ivm de zware koppeling en het snel afslaan van de auto bij wegrijden. Nu rijdt en schakelt hij perfect. Complimenten voor de heer Vlies en zijn team.
zeer netjes geregeld allemaal en de auto is afgeleverd zoals je het verwacht.
Sinds 1983 heb ik alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf, maar vooral met de mensen die er werken. Ik heb wel een \"minpuntje\": waarom wordt na 6 maanden al de olie plus filter vervangen? Lijkt mij een overbodige luxe.