goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf, voelde betrouwbaar.\r\nFijn, dat we meteen met de zojuist gekochte motor naar\r\nhuis konden gaan (Gouda)

slechter dan verwacht

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen en ben tevreden met de verkoop van mijn auto en de aankoop van de motor.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, mooie zaak en tot op heden correct behandeld.\r\nGeef in de review voor locatie een 6 dit alleen omdat het voor ons toch best wel een eind rijden was vanuit Son (nb)

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden. De aankoop en inruil worden op reeĆ«le waarde beoordeeld. Bovendien is het gemakkelijk praten met Hugo.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed afspraken mooi nagekomen alles klopt

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \"Een goed onderhouden motor\" hier gekocht. Bleek achteraf een opgeknapte schade motor te zijn, achteraf nog veel onderhoud aan gehad. Helaas was de garantie toen al verlopen
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte tweewieler

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder positief perfecte omgang met de klanten goede onderhandelings mogelijkheden en perfecte service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot mu een goede ervaring\r\nMotor in top staat afgeleverd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf , mooie voorraad , goede service! Onze auto ingeruild op een prachtige nieuwe motorfiets. Goede inruilprijs terug gekregen. Snelle afwikkeling. Bedankt.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe tweewieler

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor was eruit gegaan en overgestapt naar een cabrio. Dat was echter niet echt mijn ding, best snel en lekker haren in de wind maar te weinig rijbeleving. Je zit tenslotte weer in een auto. Keek dus rond naar weer een motor. Zag bij Jager motoren een Yamaha vmax staan in Kando uitvoering. Parelmoer wit en prachtig om te zien. Phoenix wielen, Doma uitlaten en heel heel veel meer. Voorafgaande aan de proefrit is er door Jager nog een nieuwe accu in gezet. Proefritje gemaakt en dit was het wel. Ben je nu al terug zei Hugo, de verkoper. De cabrio heb ik na wat overleg ingeruild. Na 2 weken kon ik de motor ophalen. Service van Jager was prima. Al 1300 km gereden in 3 weken. Dat is wel handig voor de 3 maanden Bovag. Wel ƩƩn opmerking.\r\nDe voorband had voldoende profiel en zag er nog fris uit, maar was DOT 4506. Die band was dus al 11 jaar oud. Die heb ik onlangs vervangen voor een nieuwe Michelin Pilot Power ct2. Maar het bedrijf kan ik prima aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels de tweede motor ook bij Jager gekocht. Heerlijke no nonsens verkoper. Snel zaken gedaan incl garantie, beurt en bezorgen. Ik was en ben zeer tevreden!\r\nLocatie is natuurlijkveel te ver weg van Amsterdam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn aller eerste motor gekocht bij Jager Motoren. Had net het rijbewijs gehaald in september 2016. In oktober, na diverse proef ritten, een mooie Honda CBF1000 gezien. Vriendelijk ontvangen door Arjan. Na een bak koffie en een goed gesprek tot een mooie deal gekomen. Motor kon in opslag blijven tot het voorjaar en is in april netjes met 3 maanden garantie afgeleverd. Na een paar ritjes toch het gevoel dat het niet mij motor was. Contact gezocht met Arjan. In goed overleg is de motor door Jager Motoren terug genomen en kon ik een andere uitzoeken. Ook deze motor is inclusief 3 maanden garantie, 2 nieuwe banden en een nieuwe set tandwielen en ketting afgeleverd. Ik ben een tevreden man nu. Super afgehandeld Jager Motoren. Prima service!!!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed & correct geholpen via de E-mail, telefoon & in de zaak zelf.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima zaak met mooie motoren maar vond de overdracht zeer zakelijk en erg rommelig en onpersoonlijk!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wel een motor gekocht bij Jager, maar nog geen gebruik gemaakt, en ervaren wat de service kan zijn.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en snelle sevice
  • Reden bezoek Onderhoud