goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie goed georganiseerde zaak, prettig en deskundig personeel. Ga zo door!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 motoren gekocht en kan niks anders zeggen dan alleen maar positieve ervaring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. . Mooie motor gekocht bij Jager

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden met de aankoop van mijn z1000sx bij de Jager Motoren. De afhandeling was soepel en vriendelijk. Je voelt je al snel thuis. Vergeet niet tussen al dat moois goed te bljven opletten!. Oh ja, ze hebben het nogal eens druk dus het kan zijn dat je even moet wachten alvorens je iemand kunt spreken.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe tweewieler

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb alleen maar een hele goede ervaring met de jager motoren. Komen hun afspraken heel goed na.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Binnen een jaar meerdere problemen gehad met mijn HJC helm. De kledingshop van Jager heeft dit no-nonsens opgelost met het inruilen voor een andere helm. Na uitgebreid helmen te hebben gepast is het een Shoei geworden. Als het gaat om helmen heeft Jager zeker de deskundigheid in huis. Zo werd er per merk uitgebreid verteld over eigen ervaringen en specificaties. Ik was zeer verbaast over de klantvriendelijkheid en snelheid waarmee mijn klachten waren afgehandeld. Al met al kan ik niks anders doen dan Jager een dikke 10 te geven.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super aardig personeel, goed geholpen bij de aanschaf van mijn eerste motor!Laten je rustig even kijken, lopen niet gelijk in je nek te hijgen. Daarnaast goed geholpen en geadviseerd in een bij mijn motor passende helm. \r\n\r\nKom hier zeker graag terug.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Redelijk goed. Motor prima in orde tot zover. In garantieperiode zijn schijfremmen voor en remblokken vervangen. Tijdens remmen trilde stuur en waren de schijven dus krom. Zelfs nog twee bevestigingen gekregen op motor om paddock stander achter te gebruiken voor compensatie voor terug komen. Hulde!\r\nToch wat kanttekeningen. Motor is geïmporteerd uit Duitsland, hoeft niet nadelig te zijn. Maar had graag voor koop het toch te horen gekregen, kwam er nu na wat mistige verhalen en navraag toch achter. Meld het gewoon, klaar.\r\nMoest tijdens onderhandelingen ineens betalen voor de uitlaten. Heb toen aangegeven het niet te doen en originele werden toegezegd. Naderhand zelf verwijt dat ik had moeten eisen dat sportuitlaten erbij horen aangezien nergens stond of werd aangegeven dat ze er niet bij hoorden. Je bent dan teveel bezig met de aankoop om dat te doen. \r\nSamengevat, goede motor en service. Blijf scherp op randzaken! En voor verkoper, iets minder nonchalant doen wat tegen arrogantie aan grenst. Word je ook sympathieker.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eenmalig motoraanschaf.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens garantie periode remschijven en blokken vervangen. Keurig gewerkt en goed afgeleverd met als extra: steunen om achter paddock stander te plaatsen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eind maart 2017 heb ik hier een BMW occasion gekocht. Mooie motor, goed onderhouden, dus de deal was snel rond. Deskundig personeel, zeker de moeite waard om eens rond te kijken en/of je te laten adviseren.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer ruim assortiment en aardige medewerkers.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe tweewieler

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Telefonisch goed toegangklelijk, Betrouwbare afspraken. Motor mee tijden onderhoud echt een voordeel. Vriendelijk personeel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via Internet - marktplaats - op het \"spoor\" gekomen van en prachtige BMW R 1100 RT die te koop stond bij Jager motoren. Via mail contact gekregen met Hugo; goede actie, prima deal, soepele aflevering!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt vriendelijk ontvangen en als je uitlegt wat er met je motor is weten ze eigenlijk al wat het probleem is. Dus een vertrouwd gevoel om je motor achter te laten voor reparatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en spoedig geholpen. Na ophalen waren paar dingen niet op wens geweest maar is ook goed behandeld en geregeld. Goede zaak.