perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder klantvriendelijk en gericht op een klantrelatie op lange termijn.\r\nIk kom zeker terug voor een volgende motorfiets

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ja ben tevreden \r\nalles netjes geregeld zoals afgesproken prima

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beetje ver van waar ik woon maar niks slechts te zeggen top bedrijf
  • Reden bezoek Onderhoud

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb prima ervaringen met Jager Motoren. Uiterst behulpzaam personeel en ze zijn al hun afspraken nagekomen. Niets dan lof...

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met Jager Motoren. Ik ben er goed en klantgericht geholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf doen niet moeilijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had nog geen ervaring met dit bedrijf,eigenlijk in een opwelling een motor gekocht.\r\nBen netjes behandeld,vriendelijk personeel..\r\nEr staan wel wat negatieve beoordelingen op internet,maar die las ik pas naderhand,en ach..als je wilt is er altijd wel wat te zeuren..

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super aardige mensen klant vriendelijk en gastvrij.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zou jullie op de hoogte houden van mijn problemen met de BMW1200RT met 1100 km op de teller en ervaringen Jager Motoren. Problemen opgelost. Alles met eigenaar Arjan uitgesproken. Zand erover na de toezegging dat er met 1000 motoren per jaar altijd wel iets mis kan gaan, maar dat service hoog in het vaandel staat, ook voor mij!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, goede service, 1 keer terug geweest na aankoop en prima, kostenloos opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bijzonder vriendelijke werknemers, fijne sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 5 weken terug een Honda CBR 1000rr uit 2012 (27.500km) gekocht.\r\nBij aanschaf wat dingetjes gezien die keurig zijn verholpen.\r\nEn de motor werd thuis bezorgt.\r\nNa een weekje rijden waren er toch nog wat dingetjes, waarna de motor weer netjes en snel werd opgehaald voor reparatie onder garantie.\r\nToch maar naar Hoogeveen gereden (2uur heen) om te praten over een andere motor die er ook stond, dit was een Honda VFR800 fi ABS uit 2014 (2100km) zo goed als nieuw dus.\r\nNa wat onderhandelen toch maar overgegaan op de koop van de motor, want hier heb ik persoonlijk veel meer vertrouwen in en hij zit wat rechter op ;)\r\nOok deze motor wordt aanstaande vrijdag weer netjes afgeleverd in Assendelft.\r\nAl met al leuke ervaring met Arjan en zijn jongens. \r\nwel viel mij 1 dingetje mij op:\r\nOp de website stond 6 maanden BOVAG garantie bij de motor als ik daar op klikte, maar thuis zag ik 3 maanden staan op mijn aankoopbewijs.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Waardeloos. 2e hands Motor gekocht voor €2250. Netjes afgeleverd. Echter achterband vol haarscheurtjes en achterrem werkte niet. Na 6 keer (280 km)gereden te hebben, vastloper.gehad. Schade zogenaamd over de 2000 euro. Uit coulance hoefde ik maar\"slechts\" 1750,= bij te betalen. Kon ik niet mee accord gaan. Uiteindelijk motor terug laten kopen voor 400 euro. \r\nSCHANDALIG. NOOIT MEER JAGERMOTOREN. BAH.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een andere motor gekocht bij Jager motoren. In het begin een aantal problemen gehad, maar dit is allemaal keurig opgelost.\r\nOmdat ik ook een andere helm nodig had, hier ook naar gekeken. Ik wilde graag weer een HJC RPHA 10 of 11; echter deze hadden ze niet in de winkel. Omdat bestellen geen optie was, heb ik me toch laten verleiden een Shoei te proberen. Deze leek in eerste instantie goed te zitten. Wel de afspraak gemaakt dat als de helm toch niet beviel hiermee terug te kunnen komen.\r\nNa een aantal keren te hebben gereden, heb ik hier toch maar gebruik van gemaakt. Bij Jager hebben ze de bewuste HJC-helm voor mij besteld. En ik heb zonder problemen de helmen kunnen ruilen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Slechte zaak! Mijn ducati daar gekocht, mooie motor werd mij verteld door de verkoper. Toch bleken er kort na aankoop scheurtjes in het frame tezitten, door de bijzonder slechte medewerking heb ik uiteindelijk zelf een nieuw frame geregeld.\r\nNa wat recentie\'s geschreven te hebben op internet werd er ineens wel hard gelopen en aangeboden dat hun voor mij het nieuwe frame zouden gaan inbouwen. Dus ik het nieuwe frame en mijn Ducati naar Hoogeveen gebracht. \r\nOpbouwen duurde een aantal dagen langer dan afgesproken. Bij thuiskomst een rondje om de motor heen gelopen. Remleidingen zaten niet vast op de vork, Optimate accu stekker was vergeten, Tank zat los op het frame, achterspatbord zat met 1 boutje vast van de 4, en zo kan ik nog wel even doorgaan.\r\nAbsolute afrader dus!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede en prettige ervaring met Jager motoren gehad.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een voorbeeld van de service van Jager Motoren: BMW1200T met 1100 km op de teller gekocht. Niet meer starten, startknop unit kapot. Werkplaats zou een nieuwe unit bestellen en die rechtstreeks naar mijn huisadres laten sturen. Vandaag een review geschreven over de service van Jager Motoren. Eigenaar Arjan is woest over deze volgens hem \'oneerlijke achterbakse recensie.\' Zijn reactie: ik stuur je de startknop unit niet toe - het pakketje had ik overigens al moeten hebben, maar dat ter zake. Afspraken, toezeggingen en garantie blijken op basis van een review ineens niet meer te gelden. Met de rug tegen de muur zojuist een startknop unit van ruim € 150,- besteld bij de BMW-dealer. Tevens een berichtje gestuurd naar Jager Motoren met het verzoek deze kosten te vergoeden. Zal de afloop van de klachtenafhandeling melden.

slechter dan verwacht

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was opzoek naar een nieuwe supersport had hier een MV agusta gezien. De eerste keer wezen kijken na lang wachten eindelijk geholpen zou een 2e keer terugkomen voor een proefrit. De 2e keer ben ik hier en kan ik uiteindelijk geen proefrit maken aangezien eerst de prijs bepaald moest worden alvorens een proefrit. Ook na een paar opmerkingen over een paar niet originele onderdelen een verbogen onderkuip (waarschijnlijk schade) werd er gezegd dat ik beter verder kon kijken naar een andere. Wat een aparte zaak ik kom hier in ieder geval niet meer.