goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Januari BMW gekocht. Best wel veel problemen mee gehad maar naar volle tevredenheid opgelost, zelfs buiten de garantieperiode.\r\nGrote klasse. Ze hebben er een vast klant bij!!!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top, klantvriendelijk

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is gebleken dat de leiding van jager motoren , niet op de hoogte was van een ontevreden klant, in hun bestand. Ik moet ook wel toegeven dat ik na 2a3 jaar, eerst mijn ongenoegen heb getoond. en je moet wat investeren in een tweedehandse motorfiets. ( +- 1500 voor mijn twee tweedehandse motoren )\r\nEn misschien lag er toch wel enige ruis op de communicatie.\r\nIk heb ondertussen contact met JM gehad, en ze hebben mij meer dan tevreden gesteld. Door de info over mijn verkregen product toch nog te achterhalen en mij toe te sturen. \r\nHet is gebleken dat met duidelijk spreken kan pech worden vermeden. Want het was pech onderweg.\r\nIk ben nu in het bezit van 2 heeeele mooie perfecte motorfietsen van JM.\r\nRD350LCF YPVS 1989 en een FZR 600 1991 een koplamp en origineel. ( ook uitlaat ).\r\nJa ik kan Jager Motoren aanbevelen voor een schappelijke aankoop, van heel veel diverse motoren, als je de geschiedenis van de fiets hebt en opvolgt. Bij mijn RD ging het om een restoratie motor van derden zonder de juiste info, en een fout in het blok maar dat wist niemand. JM heeft het blok voor mij gereviseerd en 50-50 geregeld en nu weet ik wel wat er in mijn blok zit.\r\n\r\nbedankt voor het begrip van mijn ongemak , in het verleden. en nogmaals mijn excuses voor het u niet op de hoogte brengen er van.\r\n\r\nLSH\r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb twee gebruikte motoren gekocht en voel me bij alle twee opgelicht. 1 gerevisserde Yamaha rd 350lc ypvs bj 1989 in de ad. Maar in werkelijkheid door de voorige eigenaar gerevisseerd. na 700 km vastloper (waarmloper) en voor 1000euro gemaakt door jager. Ik heb geen gespecificeerde factuur gegregen zoals afgesproken was. Met de werksaamheden of de kosten van welke onderdelen. mijn eigen onderdelen heb ik ok niet terug gegregen. (spruwers ??? ).Info over welke zuiger ( oversize 1,2,3 ) niets.\r\nDe tweede motor Yamaha FZR 600 bj 1991 heb ik nog met vertrouwen in jager bij hun gekocht, omdat mijn Rd 350 door hun zou worden gemaakt, stond voor 1250 euro in de advertensie maar toen ik ze ging halen moest ik1350 euro betalen vanwege een foute advertensie. en nog 150 euro omdat de carburators en bougies moesten worden nagekeken. ik geloof jagermotoren niet , want na 190km was het afgelopen met rijden. twee middenste bougies waren heel op ( niet vervangen ) en de battery was op.. jager motoren verkoopt voor mij geen goed product. daarom kost een ZX12R bij jager 2750 en op maarktplaats kost een goede ZX12r tussen de 4000 a 5000 euro.\r\nconclusie voor mij is dat jager motoren hun ontvangen gebruikte motoren niet screent . ik betaal liever iets meer voor een eest goed bekeken en gemaakte fiets. jager motoren nee niet meer voor mij.\r\nnog eens +- 300 euro uitgaven bij Bike Exspirience.\r\nBike Exspirience verkoopt zijn inruilmotoren eesrt als ze goed zijn gescreend en ook voor een hogere prijs.\r\nConclusie jager goedkoop is duurkoop.\r\nmisschien is mijn uitgave bij jagermotoren van +- 4500 euro geen geld, voor mij als Arbeider is het veel geld en misschien moet ik niet klagen omdat ik oude motoren heb gekocht. maar nu hoe ik ze samen met bikeex. ze up to date heb gemaakt heb ik geen enkel probleem meer met mijn Motoren. En als Jagermotoren wil zeuren laten ze maar op de utrechtse motorbeurs 2015 komen kijken naar mijn RD350lc ypvs. dan kunnen ze zien hoe ze er uit moet zien en

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 woord..... geweldig. Ze voelen en leven met je mee. Brengen en halen je zelfs van het station.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch ervaren, leuk en aardige verkopers. Die echt weten waar ze het over hebben

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf November 2014 een Bmw R 1200 gs adventure gekocht met inruil 1150 gs.Scherpe verkooprijs en goede inruil en diverse aanpassingen op spuitwerk en elektonica zijn probleemloos meegenomen.Advies en expertis van Hugo waren doorslaggevend.\r\nNa aflevering komt service en garantie pas echt in beeld.\r\nNiet geconstateerde slijtageonderdelen bij aflevering, zijn na goed overleg, passend en correct opgelost.\r\nVoorlopig naam meer dan waargemaakt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super mooie motoren voor een goede prijs ook valt er goed te praten over de opties en wordt je als koning behandeld \r\nKortom zoals het hoort! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor gekocht en oude ingeruild.Mooie showroom met prima aanbod en super netjes geholpen.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe tweewieler

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb mijn motor bij Jager een tijdje terug ingeruild. Ze hebben een grote keus in motoren in alle klassen. Ben uitstekend geholpen en ben super tevreden hoe de motor is afgeleverd. Mooie zaak, personeel in voor een praatje en advies, goede (inruil) prijs en kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, klantgericht en kwaliteit.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, al een tijd geleden had ik een motor bij jagen motoren gezien die me wel aan stond. Dus ik gebeld met jagen voor wat meer informatie in te winnen, er werd mij verteld dat de motor er netjes uit zag alleen een paar gebruikers krasjes maar motorische 100%. Stond me wel aan hoe de verkoper het vertelde. Netjes een afspraak gemaakt voor zaterdag (met aanbetaling van 150 euro) dus op zaterdag vertrokken richting Hoogeveen (230km enkel) daar aangekomen een heel verhaal van de verkoper dat de motor nog een laatste check kreeg. Naar eindelijk 1uur de verkopers praatjes aan te hebben moeten horen kon ik eindelijk de motor gaan bezichtigen. Rondje rond de motor gelopen kwam ik al snel wat punten tegen waar ik niet van op de hoogte was gesteld: val schade op een kant tegen bijgewerkt met een watervasten stift, deuk in het frame terhoogte van de tank, shoke kabel afgebroken en tussen het frame en de tank geklemd, heel onregelmatig stationair lopen. Toch besloten om een test rit te maken maar dit mocht alleen op eigen inrit. Ik was er helemaal klaar mee, dus ik netjes verteld tegen de verkoper dat het hem niet ging worden aangezien ik fout was ingelicht via de telefoon. Ik netjes gevraagd hoe het met de aanbetaling ging want het voldeed niet aan de beschrijving en wou graag mijn aanbetaling terug maar hier werd zeer slecht op gereageerd, naar een hevige discussie ben ik maar we gegaan. Ik ga dus hier nooit meer terug en raad ook niemand aan die ik ken on er nog heen te gaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Jager motoren heb ik onlangs mijn eerste motor gekocht. Het personeel stond me vriendelijk te woord, is deskundig en nam alle tijd voor me. De motor waar ik voor kwam had lichte schade,aantal dingen zijn gerepareerd door Jager. Later bleek dat de dynamo deksel als gevolg van schade lekte. Deze is keurig netjes en snel door Jager binnen de garantie gerepareerd. Ik ben erg tevreden!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder om te zien dat mensen in ongeveer dezelfde tijdspanne een compleet tegenovergestelde behandeling hebben gekregen.\r\n\r\nMijn verzekering had problemen met het kenteken. Na 2x navragen kreeg ik eindelijk een goed kenteken. Na het op naam zetten bleek dat mijn motor is geïmporteerd. Ik heb hier geen problemen mee maar dit had wel genoemd mogen worden door de verkopers.\r\n\r\nIk heb mijn oude motorfiets ingeruild. De inruil waarde (welke hoger was dan ik had verwacht) werd bepaald aan de hand van foto\'s op mijn telefoon. Bij aflevering/omruiling heeft er echter niemand naar mijn fiets gekeken en/of gevraagd wat de onderhoudshistorie is. Dit is op zijn minst merkwaardig te noemen.\r\n\r\nNa een aantal ritjes op mijn nieuw aangeschafte Honda merkte ik dat de frontruit nogal klapperde. Na nadere inspectie bleek dat de frontkap defect was. Dit gemeld en dit werd (buiten zeeeer lange levertijd (2,5 maand) en onduidelijke communicatie) netjes opgelost.\r\n\r\nPaar maanden later strandde ik echter met mijn motorfiets. Bij het inparkeren op het werk spoot de koelvloeistof uit mijn radiateur. Omdat dit op een maandag was heb ik mijn fiets veilig gesteld en ben ik dinsdags gaan bellen. Er werd mij letterlijk verteld \"we hebben vakantietijd en echt geen tijd om je op te halen, je moet hem zelf maar komen brengen\". Als je een paar maanden geleden een motorfiets hebt gekocht voor €8000 is dit het laatste wat je wil horen!\r\n\r\nUiteindelijk de motor zelf gebracht. Na een paar dagen had ik nog steeds niets gehoord. Omdat ik een week later vakantie had met een geplande toerrit heb ik ze bijna dagelijks gebeld. Ze zouden de motor inplannen voor inspectie. Na wederom uitleggen dat de radiateur zo verrot en lek is als wat werd er gezegd dat ze voor de zekerheid toch een inspectie wouden doen.\r\n\r\nNa een volledige week en 5x bellen werd ik eindelijk teruggebeld. Mijn radiateur was lek en er moest een nieuwe op.. Er werd gezegd dat er waarschijnlijk een steentje in zat en het daarom dan geen garantie was. Mijn antwoord hierop was dat ik deze discussie graag aan wou gaan. Daarop werd gezegd; dat doen we later wel, eerst gaan we je motorfiets repareren.\r\n\r\nHier begon een lange lijdensweg waarin ik door onduidelijke/geen communicatie, besluiteloosheid en het niet proactief nemen van acties mijn motorfiets voor meer dan 6 weken heb moeten missen.\r\n\r\nDe eerste 3 weken is verloren gegaan aan inspectie en het zoeken naar een radiateur. Omdat mij in al die tijd niets is gevraagd ging ik er vanuit dat het als garantie opgepakt werd. Door het uitvallen van de chef werkplaats kwam ik erachter dat dit niet het geval was en ze voor \"mij\" (ongevraagd) aan het zoeken waren naar een \"betaalbare\" radiateur.\r\n\r\nHier is een lange discussie begonnen over wel of geen steenslag. Buiten dit feit was de radiateur gewoon gaar en zat compleet dicht. De radiateur had mijn inziens nooit afgeleverd mogen worden in deze staat. Uiteindelijk maar de hulp ingeschakeld van de BOVAG. We zijn nooit uit deze discussie gekomen. Jager heeft aangeboden wat water bij de wijn te doen en ik heb geaccepteerd omdat ik mijn motorfiets terug wou.\r\n\r\nMijn advies; Ga verder zoeken. Als je hier toch perse een fiets wil kopen, laat door een externe partij de technische staat beoordelen voordat je tot koop overgaat.\r\n\r\nVan monteur tot directeur klagen ze over drukte wat je meermaals te horen krijgt aan de telefoon. Terugkijkend over de afgelopen maanden trek ik de afleverkwaliteit hierdoor zeer in twijfel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Is het een midlife crises of een droom......eindelijk mijn eigen Harley Davidson kopen. Jager motoren had verschillende HOGs staan, en ik belde voor een proefrit afspraak. Geen probleem, zelfs op een drukke zaterdag nam Hugo de tijd, en ik kon rijden op de motoren van mijn interesse, ik kon hem aanwijzen en de tijd nemen en rijden. Onderhandeld met Hugo en de motor gekocht met garantie, afleveringsbeurt, nieuwe banden etc etc. Een week later stond hij klaar! Goede uitleg gehad van de monteurs, tips en trics, Perfect! Na het eerste weekend kreeg ik problemen met de accu en nog 2 kleine dingetjes. Dion, de monteur, belde me haalde s avonds bij mij thuis, ondanks een grote drukte in de werkplaats, de motor op. Keurig in de bus, en hij gaf aan dat hij er direct de volgende dag naar ging kijken. \'s Middags een belletje van Dion van Jager Moteren en mijn bike stond weer klaar voor de volgende rit. \"Zal ik hem brengen of kom je hem zelf ophalen?\"m Ik heb hem zelf opgehaald natuurlijk want ik wil iedere kilometer genieten van de fantastische motor. Jager Motoren, je wordt daar nog als klant gezien, en niet als nummer. Ik zeg je, tot nu toe, zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ben blij met mijn inkoop!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor aangeschaft met foutieve KM stand (39000 km). Balhhofdlager ernstig versleten, remschijven onder het voorgeschreven minimum, Raceband voor gemonteerd, zeer oude achterband gemonteerd, distributieketting ernstig versleten. Rechter step en voetrem zat los toen ik thuis kwam (Bijna eraf) Ik had al een vermoede maar had de motor toch aangeschaft. Daarna naar mijn eigen monteur gegaan. Ik wil niet dat Jager nog aan deze motet zit, want heb geen vertrouwen meer. Beetje ernaast mag, maar dit is kolossaal ernaast. KM stand is of opzettelijk terug gedraaid of er is onvoldoende kennis aanwezig om dit te constateren. Jammer. Ik was eerst zeer positief.