voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorig jaar een motor gekocht, BMW K1600, prima motor en prima geholpen. Er gaan veel verhalen de ronde over dit bedrijf maar dat vind ik allemaal wel erg gemakkelijk, ik kan alleen voor mijzelf spreken, maar heb zelf prima ervaringen. Zijn wel handelaren en geen merk dealer, dat weet je vooraf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Begin november een 5 jaar oude BMW K 1600 gtl gekocht.\r\nMotor zag er als nieuw uit en rijdt ook zo.\r\nNa een vrijblijvende proefrit en inruil 2 Honda\'s, meteen voor mijn gevoel goed zaken gedaan. Dus ook geen gezeur op Marktplaats.\r\nMotor is 1 week later zonder meerprijs afgeleverd en de 2 Honda\'s zijn meegenomen.\r\nMotor gekocht van Arjan, deze komt gemaakte afspraken na en mocht ik over een paar jaar een andere motor overwegen ga ik zeker een bij Jager Motoren kijken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie zaak met nette prijzen. Goede service en goede koffie. Heb er graag zaken gedaan

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twee en een half jaar geleden een occasion motorfiets gekocht [ Honda NC700X DCT] , deze was echt niet te onderscheiden van een nieuwe en had pas 3200 km gereden .\r\nNa meer dan fijne proefrit en uiteraard lekker bakje koffie heb ik met de verkoper de\r\nafspraak gemaakt om de Honda thuis in Arnhem te laten\r\nbezorgen en gelijk mijn inruilfiets mee te nemen .\r\nAfspraak werd keurig nagekomen , Hugo stond op de afgesproken dag en tijd bij ons voor de deur .\r\nNa meer dan 2 jaar ben ik nog steeds heel tevreden over de aangeschafte motor , en deze rijdt nog steeds\r\nals nieuw .\r\nMocht ik overwegen om ooit een andere motor aan te schaffen zal ik zeker weer naar Jager gaan .\r\nBedankt nog jongens!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen met kennis van zaken. Werd snel geholpen en had mijn motor binnen een week!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk werknemers, ze denken met je mee en helpen je waar het kan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel, ter zake kundig. Ik ben voortreffelijk geholpen en zeer tevreden.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen, vriendelijk en behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben zeer tevreden en goed geholpen. Na een deal met mijn BMW K1600GT inruil voor een gave BMW R1200R LC en een coulance regeling komt Arjan zijn woord na. Accu toch niet zo fris als gedacht maar meteen een nieuwe opgestuurd naar Breda. Nadien probleem met de hoofdremcilinder, heeft Arjan meteen dezelfde dag nog mij de helft van de kosten betaald. Hij had het 100% willen doen maar moest ervoor naar Hoogeveen komen.Zo een voor beide partijen goede oplossing. \r\nVoor mij een prima zaak, geen discussie. \r\nGr. Peter, Breda

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuk kontakt met Hugo. Mijn partner heeft begin dit jaar een motor bij Jager gekocht, ik afgelopen week. Kontakt met de monteur verliep iets minder soepel maar wij hebben in principe ook niets te zoeken in de werkplaats. Mijn \'cijfers\' zijn dus niet gebaseerd op een jarenlang kontakt en ik heb het \'dingetje\' met de monteur buiten beschouwing gelaten maar onze ervaringen tot nu toe zijn top! Ik kan nu niets bedenken wat beter had gekund.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring, zeer vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Ik ben daar geholpen door Hugo, hele aardige kerel die echt mee denkt. Kreeg alle tijd om met twee motoren waar ik niet tussen kon kiezen te rijden. Daarnaast hebben ze super snel me motor klaar gemaakt zodat ik de laatste dagen van me vakantie nog lekker kon rijden. Het onderhoud dat nog moet gebeuren? Geen probleem zit erbij en halen de motor voor me op. \r\nKortweg super service voor een eerlijke prijs!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top, vriendelijk, behulpzaam,
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Schitterende Triumph gekocht voor een prima prijs. Goede service, alle afgesproken puntjes op de i gezet tijdens de afleverbeurt en tot twee keer toe korting gekregen op een helm. Toppie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de service en de hulp bij de aankoop van mijn motor en pak, helm etc. als zeer plezierig ervaren.\r\nKleine zaken die na de aankoop aan het licht komen zijn bespreekbaar en op te lossen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooie BMW 1200 GS gekocht, echter bij het wegrijden, gaf de computer een storing aan. Nadat de oorzaak in de werkplaats niet gevonden kon worden ben ik naar huis gegaan met het verzoek de motor te laten uitlezen door een BMW dealer en aldaar dan ook de reparatie te laten uitvoeren. De factuur van BMW kon naar de De Jager Motoren opgestuurd worden. Kan niet anders zeggen dat KLASSE!! Bedankt Hugo

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekent