Beste Ron Prins, Allereerst wil ik je mijn excuses aanbieden voor de vergissing in het bouwjaar, dit is inderdaad oprecht een fout van mij geweest. Toen dit geconstateerd werd heb ik meteen aangeboden om de koop terug te draaien en dat je de € 1950,- voor een BMW K1200LT, terug zou krijgen. In ons gesprek heb je aangegeven dat je de motor graag wilde houden en dus heb ik ter compensatie meerdere dingen aangeboden. Ik vind het spijtig dat het op deze manier is gegaan, en wens je alsnog veel plezier met je motor. Met vriendelijke groet, Hugo Jager Motoren
Beste Daniel, Wat wij terug hebben kunnen halen van die dag, is dat het erg druk was en 2 verkopers hadden lopen, zodra wij in verkoopgesprek zitten nemen wij de tijd voor onze klanten, maar een uur lijkt ons wel heel erg lang, wij houden uiteraard rekening met de overige klanten in de showroom. Je hebt de motor uiteindelijk wel gekocht, waaruit wij kunnen concluderen dat je wel tevreden bent over de motor en daar draait het uiteindelijk toch om. Excuses voor het ongemak en veel rijplezier. met vriendelijke groet Team Jager Motoren.