goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne service gekregen bij aankoop van mijn lowbudget fiets .,werden de knipperlichtjes er weer aan vast gemaakt en de uitgedroogde met haar scheuren volle achterband werdt zonder meer vervangen zodat ik veilig de weg op kan en nog wat benzienne! de triumph trophy Ben er Kinderlijk blij mee groet peer

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb daar een motor gekocht die van 2001 zou zijn!\r\nKomt kenteken bewijs binnen blijkt hij van 1998 te zijn!\r\nCommentaar van Hugo, dat maakt financieel niets uit!\r\nZijn voorstel dat ik een onderhouds beurtje kan krijgen.\r\nProbleempje, daar voor moet ik dan wel van Apeldoorn naar Hogeveen en moet ik een dag vrij nemen, kost mij dan dus nog meer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk en laagdrempelig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een Gilera Fuoco gekocht bij het bedrijf. Hierin vriendelijk ontvangen en voorafgaand aan mijn bezoek waren zij via de mail goed te bereiken. Na de koop bleek er echter een kap stuk te zijn, welke onderweg stuk ging. Jager motoren heeft hun coulance getoond door een nieuwe kap te kunnen bestellen, waarbij zij de kosten hebben voldaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf net voor mijn vakantie de Ducati Monster 821 mogen ophalen dit was mijn 3e motor bij Jager motoren en de services was weer geweldig!! motor stond klaar gewassen en gepoetst en voorzien van een afleveringsbeurt. Jager motoren bedankt voor wederom de goede services en zeker tot ziens in de toekomst....

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vorige week een Pan European gekocht bij deze zaak en ben zeer te spreken over de laagdrempeligheid van deze winkel.\r\nAl het personeel is in dienst van de klanten. Heel vriendelijk en in staat om mee te denken om je tevreden te laten gaan.\r\nIk zeg; top zaak en top personeel.\r\nEen hele fijne ervaring. Zal er zeker blijven komen.\r\nGr Nemo

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke verkopers en een vlotte afhandeling van de transactie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede vlotte service en de klant staat centraal.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ontvangst goed, tijdens verkoop prima, aflevering was sumier, stof nog op de motor,niet idee dat de motor afleverings klaar was gezet, technisch kan ik nog niet beoordelen(afl.nw. accu afgsproken bv)\r\nMotor opzich ben ik nu tevreden,lees vrij nieuw

• Reden bezoek Andere reden

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Didn\'t like the attention received. Had to wait almost or even more than 1 hour. And this that the seller knew I was going there to buy the bike. No service book, no tools at the bike, and nothing mentioned at their listing. Do not recommend. If you have a chance to buy the bike you want in another place, do it.... Stay away from this team there.... Not sure, maybe if you are Dutch you might be better welcome... Don\'t know... The seller knew I was there to buy the bike. I arrived, started talking and making questions about the bike. Notice he was not enjoying my questions... Went for a test drive and when I was back to close the deal, he was with another customer and made me wait more than ONE HOUR!!! Believe... and last frustration when I was leaving... Asked for the tool to adjust suspension and service book... No there is nothing!!! Sorry. Buy!!!! Give his back and left me at the back of the store. Really guys... just bought the bike at this place because was the one I wanted... But no intention to back there never, ever again... There was a bald that was nice... not sure, but guess I would have had a better customer purchase experience with him.... don\'t know.... mainly because i wont get back there ;-) Trust me..... you are just a number for them, not a customer.....

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, prima geholpen zelfs bij aankoop zonder garantie erg behulpzaam en vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, gastvrij, behulpzaam en no-nonsense

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proffesioneel bedrijf...goede medewerkers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf, mag er graag komen. Mijn 2e motor ook bij Jager gekocht. Nu een BMW 1200 GS. Afspraken allemaal nagekomen en alles klopt zoals verteld. Is er iets, kun je zo weer langskomen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne bediening netjes geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Correct geholpen. Alles netjes afgehandeld. Zelfs nog een andere accu gekregen omdat die bij aflevering slecht startte. Kortom goed tevreden over dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, niet voor niets al jaren vaste klant.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als een andere motor koopt, rijdt het vreemd en moet even wennen. Zo ook bij mij met mn tweede Harley. In overleg met Hugo en de werkplaats om de motor geheel naar de zin te maken, in de wintermaanden. Van de week motor opgehaald en rijdt nu als een zonnetje. Prima gedaan.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kreeg het gevoel dat de beste man geen belang had bij mijn spaarcenten. Werd na een kwartiertje aangesproken, en werd er een motor voor mij uit de rij gepakt. Half uurtje omheen gesjokt maar de beste man niet weer gezien.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fantastisch! ik heb de motor gereserveerd aan het einde van het seizoen en toen elke keer een deel afbetaald tot dit voorjaar 2018, ik hoefde geen winterstalling te hebben vanwege deze regeling en ook heeft het mij geen verzekering en wegenbelasting gekost. \r\nnu rij ik heerlijk op mijn nieuwe tweedehands motor die helemaal goed afgeleverd is! ik heb garantie 3 maanden bovag dus van mij een dikke 10!