Doen wat ze zeggen!

Een geimporteerde Polestar 3 gekocht. Ik had een aantal specifieke wensen in het afleverproces. Die zijn allemaal netjes ingevuld. Zelfs de (software-matige) registratie van de auto is volledig geregeld. Erg tevreden!

• Bereikbaarheid

Vriendelijk, soepel en geheel naar tevredenheid

Lekker vlot, adequaat en vriendelijk in zowel verkoop proces als aflevering. Ik ben een blije en tevreden klant.

Top ervaring

Professioneel, klantvriendelijk en afspraken nakomen

• Bereikbaarheid

Mooi bedrijf, mooie volvo's voor een scherpe prijs.

Vakkundig geholpen door verkoopadviseur Sander van de Weert, vriendelijk en enthousiast. In een aantal auto's proefgereden, alles is mogelijk niets is teveel dat is echt top. Uiteindelijk een hele mooie XC90 2025 uitgekozen en de deal met Sander rondgemaakt. Aflevering van de auto ging ook erg prettig en soepel. Wel een punt van aandacht, als blijkt dat er zaken niet duidelijk zijn dan ben ik van mening dat er beter met de klant gebeld kan worden i.p.v. gemaild. Dit laatste zorgde in mijn geval voor meer onduidelijkheid en dan is communicatie per telefoon toch prettiger. Verder niets anders dan lof voor dit bedrijf.

Echt super!!

Zo goed geholpen. Ook met vragen kon je terecht. Heel veel keuze aan auto's en dat in een super mooie showroom. Ook het afleveren van de auto was fantastisch!!

Ambitieus, kundig en correct

Leuk verkoopcontact gehad. Brian heeft goed geluisterd en is behulpzaam geweest Zaken zijn daarna correct opgevolgd en afgehandeld. Ontvangst op het bedrijf was prettig Aflevering was erg vriendelijk en behulpzaam. Voldoende tijd en aandacht voor vragen. Auto zag er erg netjes uit. Puntje: De eerste foto's op de website zien er amateuristisch uit. Bijna was de auto hierdoor aan mijn aandacht ontsnapt. Compliment aan Brian dat dit niet is gebeurd. Dat zou achteraf ook er jammer zijn geweest want de auto is een plaatje en ik ben er erg blij mee.

• Bereikbaarheid

Fijne mensen en betrouwbaar bedrijf

In alle opzichten prettig geholpen!

Uitmuntende service!

Super service en een vertraagde levering keurig opgelost!!

Prettige klantervaring

Deskundig personeel, prachtig bedrijf, goed aanbod.

Zeer tevreden met alles.

Het hele aankoopproces en de aftersale verliep naar volle tevredenheid. Ben onder de indruk van uw bedrijf in het algemeen.

Prettige kundige uitleg

Een fijn contact en kundige tour van de Volvo

Een klantvriendelijke, toegankelijke garage

Wij hebben het als heel prettig ervaren. Ziet er allemaal keurig verzorgd uit, maar ook niet over de top. Voor Jan-Jaap dikke pluim. Hoop dat auto net zo goed uitpakt , zoals jullie het aan de buitenkant laten zien.

• Bereikbaarheid

Super professioneel, snel, en met aandacht voor de klant.

Onze aflevering van de Discovery Sport ging iets anders dan gepland – dankzij een eigenwijze bougie: vanaf het allereerste moment bij het wegrijden besloot de bougie van onze gloednieuwe Discovery Sport dat ‘ie er geen zin in had! Maar geen zorgen — MUDDE Kok heeft het echt super netjes opgelost. We kregen als eerst meteen een vette bak als leenauto mee, mét volle tank. En toen kwam het grote moment: onze Discovery werd als een VIP op een trailer tot aan de voordeur gebracht. Volle tank? Check. Volle accu? Dubbelcheck. Extra zekerheid? Kregen we er ook bij, met een dikke BOVAG-garantie erbovenop. Echt super professioneel, meedenkend en vriendelijk geholpen. Wij zijn fan – en komen zéker terug (al hopen we dan zonder bougie-drama :) !

Uitstekend!!

De service van (in mijn geval Jonathan) was heel fijn! Na telefonisch contact werd er gelijk van alles in werking gezet en was de hulp perfect. In overleg kwamen wij overeen dat er een deal gesloten kon worden na een proefrit aan het einde van de week! Bij aankomst was er een erg goed ontvangst, vriendelijke medewerkers en mijn auto stond al gepoetst en klaar voor de proefrit (wat een eye catcher). Jonathan heeft mij opnieuw goed geholpen, overal extra uitleg voor gegeven, mijn inruil auto beoordeelt en de proefrit was perfect! Daarna zijn wij tot een overeenkomst gekomen en raad ik zeker Mudde Kok aan iedereen aan die een goede auto wil aanschaffen. Top service in zijn totaliteit! Bedankt! Mvg Rémy

Professioneel, vriendelijk en correct

Heel goed, met één advies. Bied gebruikte ev's standaard aan met een soh rapport.

• Bereikbaarheid

Maar netjes zou wel zijn dat de uitnodigingsmail over de aankoop zou gaan over de volvo die ik gekocht heb en geen bmw

• Bereikbaarheid

Prima deal en thuisbezorgd!

Fijn ontvangen, goed gesprek en prima inruil. Nieuwe auto afgeleverd voor de deur op afgesproken tijd in Prinsenbeek. Top!

• Bereikbaarheid

Alle tijd en aandacht voor de koper

Goede ontvangst en uitleg omtrent de nieuw aangeschafte auto

• Bereikbaarheid

Vlotte nette bieding goed gestructureerd

Persoonlijk en een correcte bediening

prettige ervaring

We waren bij binnenkomst onder de indruk van het pand en de ontvangst. We werden vriendelijk geholpen en er werd koffie aangeboden, verder hoefden we niet lang te wachten en werd er voldoende tijd genomen. De auto, occasion, zag er tiptop uit. Kortom, een positieve ervaring.

Helemaal goed

Goede ervaring. Snelle communicatie en aardige mensen. Helemaal prima. Slechts een puntje qua tip en dat was dat bij de aflevering de auto helemaal achterin stond, achter andere auto's 'verstopt'. Een auto kopen vind ik een 'ervaring', het is immers een grote uitgave/aankoop en nu werd de aflevering iets 'te niet' gedaan.

• Bereikbaarheid

Vanaf het eerste bezoek bij het tonen van interesse, bij de onderhandeling over de aankoop als over de inruil is het contact erg plezierig geweest. De afspraken zijn goed nagekomen en de tussentijdse informatie over de aflevering is prima verlopen. De uiteindelijke aflevering en de technische informatie over de auto was bijzonder om te mogen ervaren.

• Bereikbaarheid

Van het begin tot aan het eind perfect geregeld

Dit is ondertussen mijn derde auto via Mudde Kok en ook deze keer was alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf het voorstel tot en met de aflevering verloopt de communicatie op de manier zoals je dat wenst. Complimenten aan het team.

• Bereikbaarheid

Geweldige ontvangst bij een grote dealer die het goeegoed voor elkaar heeftd

Professioneel, benaderbaar, gastvrij, beschikbaar, doortastend, gewoon prima voor elkaar.

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet