Alle zaken goed op orde, geen ruis, geen gedoe, prettige ervaring

Mijn ervaring met Mudde en Kok is positief. Ik kende ze niet, via internet een auto bij hen gevonden en gaan bekijken. Het hele proces van verkopen, afspraken maken, nakomen van afspraken klopt gewoon en dat geeft vertrouwen. Iets wat bij het kopen van een auto essentieel is volgen mij.

• Service N.v.t.
  • Locatie N.v.t.
  • Bereikbaarheid

Heel behulpzame mensen die meedenken

Bij aflevering miste ik langzame oplaadkabel. Was er mogelijk nooit geweest. In plaats van daarover in discussie te gaan werd direct een nieuwe kabel gebracht. Service van de zaak.

• Showroom N.v.t.
  • Locatie N.v.t.
  • Bereikbaarheid N.v.t.

Vriendelijk personeel, service.

• Bereikbaarheid

Vriendelijk personeel, goede service.

Mooi en net bedrijf met een stijlvolle inrichting en veel auto’s. Hele dikke auto’s (helaas buiten mijn budget), maar ook betaalbare nette auto’s. Het personeel is vriendelijk. Je wordt met open armen ontvangen en tijdens het wachten wordt wat te drinken aangeboden. Service en garantie zijn ook top. Binnen een week kreeg ik een melding over de hulp accu van mijn start/stop systeem en mijn klep sloot soms niet goed. Ik heb Mudde Kok gebeld en kon dezelfde dag langskomen. Ik was toevallig in de buurt, dus het was fijn dat ik direct terecht kon. Nieuw slot en accu geplaatst terwijl ik zat te wachten. Viel onder garantie, dat is fijn bij een auto die 8 jaar oud is. Bij de afleveringen kreeg ik een hele zijde warm gerookte zalm uit Urk. Echt hemels! Toevallig had ik hun fb de dag ervoor geliked, dus ze kunnen ook nog eens gedachten lezen bij Mudde Kok. Nu kilometers maken in onze XC90 en ik kom zeker weer terug zodra deze aan vervanging toe is. Plus en min punten: + Prijs kwaliteit + Service + Garantie + Klantvriendelijkheid + Klant is koning + Mudde Kok kan gedachten lezen - nog niet kunnen ontdekken

Uitermate plezierige ervaring.

Bij de aanschaf van onze nieuwe caravan zijn wij uitstekend geholpen. Heel vriendelijk personeel, zeer behulpzaam, ook als er even iets tegenzit. Wat een prachtig bedrijf is er in Nunspeet gebouwd! We zullen ons de gerookte zalm goed laten smaken!

• Bereikbaarheid

Zoals ik het graag had gewild

Prima. Zakelijk en vriendelijk.

Goede ervaring

Goede ontvangst en afscheid

Vriendelijk, professioneel en deskundig

Van de eerste ontvangst tot en met de aflevering - en daartussenin natuurlijk de proefrit - waren onze ervaringen zonder meer positief

• Bereikbaarheid

Er werd ruim voldoende tijd voor ons gemaakt

Prettig, klantvriendelijk en de jeugdige medewerkers (bij verkoop en aflevering) waren enthousiast en gaven ons een goed gevoel

Zeer goede service

Vriendelijke mensen die er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen.

Geweldig autobedrijf

Vanaf het aankoopproces tot aflevering van de auto ontzettend goed geholpen door vakkundig personeel. Normaal ben ik terughoudend bij dit soort grote autobedrijven maar bij binnenkomst al een goed gevoel doordat ze een enorme mooie en nette showroom hebben. Geen minuut spijt gehad dat ik hier mijn auto heb gekocht.

Vertrouwd en professioneel

Enorm fijne ervaring met deze mensen. Professioneel, aardig en persoonlijk. Goede communicatie. Het is een fijne locatie en makkelijk te bereiken. Prachtige zaak ook! Kwaliteit en vertrouwen zijn voor ons steekwoorden die zijn blijven hangen. Dank je voor onze mooie auto.

Uitstekende voorlichting

Uitstekend geholpen zowel bij de aankoop als de aflevering. Top

Erg vriendelijk

Zeer netjes en vriendelijk geholpen! Ga zo door…!!!!

• Bereikbaarheid

vriendelijke mensen, alles wordt goed uitgelegd.

• Bereikbaarheid

Fantastisch, zeer goed en bekwaam personeel in mooie ontspannen omgeving

Van koop tot aflevering zeer tevreden.

uitstekend en heel plezierig

uitstekend en heel plezierig

• Bereikbaarheid

Fijne ontvangst, vriendelijk personeel en goede uitleg en informatie

De ontvangst en de begeleiding op het moment dat je interesse hebt in een auto is prima. Ook de communicatie tussen het moment van aankoop en aflevering hebben wij als zeer prettig ervaren. De aflevering is goed verlopen. Alles wordt goed uitgelegd door de medewerker. Ook het pand ziet er zeer verzorgd en ruim uit zodat je op een rustige plek alles kunt bespreken.

Uitstekende service

Uitstekende service, grote bereidheid tot meedenken en geweldige auto's

Heel tevreden over Mudde & Kok

Plezierige ontvangst in een mooi en ruim opgezet pand. Werd snel geholpen en door deskundige adviseur te woord gestaan. Kon proefrit maken met de auto van mijn keuze. En uiteindelijk ook tot koop overgegaan. Heb betrouwbare indruk van dit bedrijf. Aflevering netjes en volgens afspraak. Vriendelijke medewerkers en nog lekkere attentie mee naar huis.

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen en erg goed ontvangen Top gedaan Bart en Sander

• Bereikbaarheid

Hier wordt de klant als koning behandeld!

In de ochtend gebeld voor een afspraak, ontvangen met koffie en een dienstverlenend gesprek, ruime proefrit gereden en auto gekocht. Keurig te woord gestaan, veel uitleg gekregen. Bij de aflevering werd uitgebreid de tijd genomen (meer dan gepland) en verliep de uitleg uitstekend. Ik ga er zondermeer vanuit, dat de nazorg op dezelfde standaard zal plaatsvinden. Bedrijf om trots op te zijn.

• Bereikbaarheid

voelde mij niet verloren in de grote showruimte

ik ga het beleven, koop en aflevering hebben de lat al wel hoog gelegd.

• Service N.v.t.
  • Bereikbaarheid

Meer dan je bij een aflevering verwacht!

Een andere auto uitkiezen doe je niet zo vaak, dus het is fijn als je goed advies krijgt om de juiste keuze te kunnen maken. Het voelt dan extra goed als bij de aflevering alles blijkt te kloppen en er zelfs meer is gedaan dan je had verwacht!

Fantastisch

Ontzettend fijn en goed geholpen door verschillende collega’s.

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet