Fantastisch

Ontzettend fijn en goed geholpen door verschillende collega’s.

Heel erg goed!

We zijn goed en vriendelijk ontvangen, het gehele contact was top!

• Bereikbaarheid

Goede uitleg en heel klantvriendelijk.

Goede service en prettig geholpen.

• Showroom N.v.t.
  • Bereikbaarheid

Prettige sfeer en goede service

Ontvangst is prettig na per mail een inruilprijs te hebben ontvangen. Realistisch bod en ruimte voor onderhandelingen. Levering auto snel en soepel. Bedrijf heeft behoorlijke omvang maar behandeling is persoonlijk.

Prettig

Wij zijn prettig ontvangen en geholpen.

• Bereikbaarheid

Onze ervaring met Mudde Kok is zeer positief.

Wij zijn op een fijne manier behandeld , niet opdringerig, en alles wat wij wilden weten werd ons goed uitgelegd De aflevering van de auto was volgens afspraak en wij kregen een keurige uitleg. Tot op heden zijn we erg tevreden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Netjes en compleet

De medewerker was keurig netjes en beleeft. Zijn uitleg was goed en uitgebreid, hij nam de tijd voor ons. De auto is netjes afgeleverd, er zat toch nog 1 heel klein deukje welke op een later moment door Mudde de Kok nog weggehaald zou worden. De lak zou gepolijst worden, het kan best dat dat wel gebeurd is, maar de wasstraat sporen in de lak zijn er niet uit-gepolijst.

Professioneel en klantgericht

Goede afspraken, snelle reacties, plezierig contact en goed geinformeerd

Keurig geholpen bij aflevering

Stagere heeft ons keurig geholpen

• Bereikbaarheid

Het is fijn om hier een auto te kopen!

Mooie auto's voor een mooie prijs. De verkoper heeft alle tijd voor je, ook al vonden we de auto waarvoor we kwamen toch niet de mooiste en hebben we veel verschillende auto's bekeken. De koop was snel rond. Ook bij het ophalen was er alle tijd voor ons, ook al kwamen we iets later dan gepland. We rijden de komende jaren weer in een prachtige Volvo, Tot de volgende keer!

Geheel volgens afspraak

Hartelijk ontvangst in een net verzorgde showroom.

• Service N.v.t.
  • Bereikbaarheid

Vertrouwd en een uitstekende service!

Vertrouwd en een uitstekende service

Correcte en vriendelijke aflevering

Op een detail na ( binnenspiegel) alles prima verlopen. Er is tijd genoeg voor vragen etc. Zeer tevreden dus

• Bereikbaarheid

Vriendelijk personeel en goede service

Uiterst vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen en een goede service bieden.

• Bereikbaarheid

Ik ben zeer tevreden over het ontvangst, klantvriendelijkheid en service. De mogelijkheden van de nieuwe auto zijn goed uitgelegd. Er wordt gratis 1 jaar pechhulp (Europa) verschaft en bij een servicebeurt wordt de auto opgehaald en gebracht tot zelfs bij een afstand van Nunspeet tot Almere.

• Bereikbaarheid

Vakkundig, en afstemmend op de klant.

Zeer prettig gesprek met een duidelijke aanpak. Er wordt diverse keren gecheckt of op de doorgesproken aspecten of alle vragen zijn beantwoord. De afleverspecialist maakt er echt een persoonlijk feestje van voor ons.

• Bereikbaarheid

Prettig zakendoen tijdens de aankoop en aflevering.

Op een rustige en ontspannen manier de keuze gemaakt voor een voor ons geschikte auto. Met meerdere uitvoeringen proef gereden en uiteindelijk in alle rust zonder druk een keuze gemaakt. Daarna prettige onderhandeling en aflevering. Dit geeft ons ook vertrouwen voor het onderhoud in de toekomst.

• Locatie N.v.t.
  • Bereikbaarheid

Uitrstekende service, deskundig en zakelijk

Prettige corrcecte ontvangst, deskundige voorlichting, goede afspraken

Perfecte service

De verkoper Jair de Zwaan heeft ons heel erg fijn geholpen. Goede adviezen gegeven, duidelijk gecommuniceerd en is de gemaakte afspraken nagekomen.

• Bereikbaarheid

Geweldig geholpen door Marc en Bas.

Goede prijs en goede inruilprijs van huidige auto volvo S60

• Bereikbaarheid

Mooi bedrijf en bijzonder prettige medewerkers

Een heel fijne en relaxte organisatie en bijzonder vriendelijk en kundig personeel. Mooie uitstraling en zowel buitenterrein als opstallen keurig verzorgd. Groot aanbod aan jong gebruikte auto's tegen aantrekkelijke prijzen. Opmerking: ik vind dat de auto's die jullie verkopen qua alarmsystemen moeten voldoen aan de minimaal, door verzekeraars, gestelde eisen. Dankzij de zowel privé als zakelijke relatie heb ik het onder kunnen brengen bij mijn relatie die heel veel uitzoek werk hebben moeten verrichten om een verzekeraar te vinden die ook weer vanuit de goede relatie "water bij de wijn" heeft moeten doen om de auto alsnog onder te brengen binnen ons totale verzekeringspakket. Toch heb ik alsnog een klasse 3 alarm bij jullie laten inbouwen.

Duidelijk

Goed ontvangen

Zeer prettig!

Goede dienstverlening, zoals snelle reacties op mails, nazorg, keurige ontvangst en algehele omgangsvorm. Alles is goed!

• Bereikbaarheid

Het duurde even, maar was het wachten waard

We moesten een paar weken wachten op aflevering aks gevolg van drukte in de werkplaats, maar zowel de auto als het koop- en afleverproces zijn helemaal naar tevredenheid.

• Bereikbaarheid

Voelt als thuiskomen bij een bedrijf waar je een auto koopt.

We waren op zoek naar een Ford Kuga en vonden die op internet voor een scherpe prijs bij Mudde Kok. Dus op reis gegaan naar Nunspeet. Mooie en nette ruimte met zeer vriendelijke ontvangst. Na een proefrit prettig overleg met de verkoper, Wouter, die een mooie inruilprijs gaf voor onze oude auto. Dus de auto gekocht! De aflevering met Eleanore en Bas verliep ook zeer prettig. Alle tijd en aandacht voor ons en uitleg over de auto. Werd ook aangegeven dat de auto in onderhoud kan in Nunspeet waarbij de auto bij ons thuis wordt opgehaald en terug gebracht en wij een leenauto krijgen. En dat allemaal gratis (behalve de kosten voor het onderhoud uiteraard). Dus over een jaar gaat de auto weer even terug naar Nunspeet.

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet