Goed geholpen, duidelijkheid

Ik heb de auto vorig jaar gekocht bij jullie, Het bedrag wat ik moest betalen was ruim € 600,- had ik niet verwacht.

Prima service, keurig verzorgt allemaal.

Zoals altijd keurig aangegeven, wat er gedaan gaat worden. Altijd een belletje als het wat duurder wordt of als er iets besteld moet worden.

Prima service. Meedenken. Behulpzaam.

Snelle en vertrouwde service

Snelle en vertrouwde service

Topkwaliteit

Ik raad iedereen aan om hier regelmatig uw auto te onderhouden. Daarnaast loopt m'n autoverzekering ook via Bosch en ook daar genoeg voordelen.

Service zoals het hoort en net een beetje extra. Super!

prettige sfeer

Vriendelijke mensen ,en snelle en goede reparaties

Prima garage

Klantvriendelijk Afspraken worden nagekomen Uitstekende service Redelijke prijzen voor service beurten en onderhoud

KENNIS VAN ZAKEN EN TOPSERVICE!

Niets aan toe te voegen!

Prima service en vriendelijke mensen

Prima service en vriendelijke mensen.

Echte service

Er wordt met je meegedacht en zo is de reparatie aan onze auto binnen budget en naar tevredenheid opgelost.

TOP GARAGE !!!!!!!!!!!!

Ik kom al tientalen jaren bij deze mensen over de vloer zowel prive als zakelijk. Zeer kundig personeel en altijd vriendelijk en vrolijk. Als je met een spoed probleem aankomt dan zal je zosnel mogelijk holpen worden en van advies worden voorzien. Mocht je even moeten wachten, dan staat de Baas voor U klaar met koffie,- thee of met een beker koud water. Dus alom, een zeer betrouwbaar en goed kope garage bedrijf.

Eerlijk en oprecht

Super service en zeer klantgericht.

Altijd een vriendelijk welkom en er wordt goed meedacht over oplossingen. Ook altijd netjes geprijsd.

Super garage

Altijd top Vriendelijk behulpzaam en vooraf wetend was ze gaan doen etc Koop je auto daar en laat hem daar onderhouden

Complex probleem met computer prima opgelost.

Staan altijd klaar en zeer klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden met Autocentrum Eemnes, ze hebben een hoog kennisniveau en staan altijd voor ons klaar.

Sneller gerepareerd dan was afgesproken!

Mijn auto moest een nieuwe koppeling. Een week voordat hij stond ingepland waren ze er al aan begonnen. En twee dagen later kon ik hem weer ophalen. Ik vind het een topbedrijf.

zeer correct en tevreden

zeer correct en tevreden

Altijd eerlijk advies en goede service

Alleen maar positieve ervaringen met deze garage. Werd bij het stranden langs de snelweg met auto, hond en al keurig opgehaald en afgezet. Tijdens beurt etc. ook altijd bereid om mee te denken.

Prima !

Goed afspraak te maken. Altijd bereid iets kleins direct te doen. Prima vakmensen.

Super service

Altijd correct te woord gestaan. Komen afspraken na! Service met een smile!

Zeer correct.

Goede comunicatie en heldere afspraken.

Super goed en snel geholpen

Een zeer goede ervaring vriendelijk personeel uitstekend geholpen

Toppers

Ze denken mee en lossen het altijd op. Op het moment dat er een andere keuze is qua onderdeel dan stellen ze dit voor om de klanten niet op kosten te jagen. Bedankt weer voor de service

Bramenberg 6

3755 BX Eemnes