Bij Mebo wordt je altijd vakkundig, vriendelijk en met een goede service geholpen!

Al jaren ben ik klant bij Mebo en ook al jaren is de service zeer goed. Ook nu weer ben ik goed geholpen met een keuring en grote beurt voor onze auto. Vakmanschap, vriendelijkheid en een goede service zijn al jaren goed voor elkaar bij Mebo. Een adres waar ik mijn auto's in volle vertrouwen kan laten onderhouden.

Heel blij met deze garage.

Ze staan altijd voor je klaar. Hele goede service, goed advies en altijd behulpzaam.

Afspraken worden altijd nagekomen

Fijne garage.

Top! geen gedoe, geen poespas. Gewoon een hele goede garage zonder Hollywood prijzen.

Gewoon goed in service

Alles kan goed besproken worden

Altijd uitstekende service en zeer behulpzaam!

Ik ben altijd uiterst tevreden over de service en de behulpzaamheid bij Mebo.

erg te vrede

snelle service

Alles fijn geregeld. Gebeld voor de reparatie die nodig was voor de apk incl prijsopgave. Netjes, alles prima in orde en vriendelijk.

super

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. Hun komen alle afspraken naa, werken professioneel en zijn ondanks alle drukte altijd vriendelijk.

Klantvriendelijk en altijd behulpzaam

Denkt met je mee.

Fijn contact over wat mogelijk is.

Goede service, vriendelijk personeel!

Zeer goede eerste indruk

Klantvriendelijk en prima geholpen.

Top service

Defecte airco werd goed opgelost samen met de beurt

Altijd super

Altijd top service

netjes en vertrouwd

Vriendelijk personeel en goede uitleg over de gedane reparatie.

Een goed bedrijf met geweldige service!

Een heel mooi bedrijf met geweldige service, deskundig en vriendelijk personeel. Werkzaamheden worden conform afspraak netjes uitgevoerd. Bij onvoorzien meerwerk wordt contact opgenomen voor overleg en duidelijk advies. Mebo: voor iedereen aan te bevelen!

Met een goed gevoel breng ik iedere keer weer de auto naar Mebo. Je weet dat hij hier door deskundige monteurs wordt nagekeken. Zo kan ik weer veilig de weg op. Fijn zo een mooie garagebedrijf om de hoek!

fijn geholpen en goed advies

Geholpen volgens afspraak en goede advisering omtrent wat noodzakelijk repareren.

Vakkundig en snel service

Zeer tevrede

Goede vriendelijke service

Goed en professioneel geholpen. Wat nodig is wordt gedaan en afspraken worden nagekomen

Zeer snel en goed uitgevoerd.

Alles naar wens uit gevoerd. Ben zeer tevreden.

Ik ben al jaren zeer tevreden over techniek en persoonlijke behandeling.

Prima….zeer tevreden.

Uitmuntend