Altijd top service

Hebben verstand van zaken en altijd snel geholpen!

Goede , betrouwbare service

Al jarenlang zijn we tevreden met deze garage en hun medewerkers

mooi op afspraak prettig en goed geholpen

Vakmensen.

Goede ervaring. Men werkte en dacht mee. Heel fijn.

Goede uitleg en informatie gekregen. Gemaakte afspraken goed nagekomen.

Goed en deskundig

mensen hebben goede kennis van zaken. Altijd goede zin en humor met n knipoog

kom al jaren! vriendelijke en professionele hulp, meedenkend eerlijk betrouwbaar! Communicatie is super en bellen als er kosten komen al bij al super garage en professionele werklui!

Ben zeer tevreden

Prima geholpen!

Weer prima geholpen bij Mebo voor een onderhoudsbeurt. Prijs-/kwaliteitverhouding is goed.

Goede service, klant gericht

Ik kan er snel terecht, klant vriendelijk. Prettige mensen. Ik gun ze het onderhoud van mijn auto

Prima garage.

Auto weer netjes nagekeken APK en gratis door de wasstraat. Perfect.

Goede en eerlijke service

Goed geholpen bij dit bedrijf, aardige mensen, en ze zijn eerlijk over hun te verkopen auto’s.

Gewoon goed

Prima service en vlotte bediening door ervaren medewerkers zoals altijd

Nieuwe bodemplaat bestellen en onder auto monteren.

Vakkennis en betrouwbaarheid.

Doen wat je zegt en zeggen wat je gaat doen. Geen verrassingen meer tijdens OH of een reparatie.

zeer goed

word priema geholpen in goed overleg

prettig contact, goede uitleg werkzaamheden

Eerste contact met dit bedrijf. Prettige ontvangst, ben goed geïnformeerd over de werkzaamheden en de werkzaamheden/het onderhoud waarmee ik in de nabije toekomst rekening mee moet houden.

Zeer fijn en correct bedrijf

Alles wordt metjes overlegt en volgens afspraak goed uitgevoerd

geweldig

Vanaf eerste moment goede gevoelens gehad over de behandeling en verkoop van de qooder. Uitstekend behandeld, geen aanmerking hierover.

Prettig en goed geholpen. Ik ben een tevreden klant.

Top geholpen met qooder qv3

alle vragen beantwoorft en goed geholpen met de inruil. Netjes en erg eerlijk behandeld.

Zoals altijd goed.

keurig ontvangen , goede uitleg, afspraken worden altijd na gekomen .Auto werd keurig af geleverd.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en aardig. Wordt goed geholpen en krijgt goed uitleg over wat er gedaan is aan de auto.

Super goede service

Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam.

Gewoon goed geholpen

Vriendelijk geholpen, goed kunnen proefrijden, echter was het voor hun mbt de Quadro ook even aftasten, qua info, uitleg. Aflevering staande voets met een kop koffie. Verder geen negatieve commentaren, dus prima.

Bevelantstraat 20 a

6088 PB Roggel