Super Bedrijf Alles Perfect Geregeld Nooit Problemen Met De Auto Reparties Hellemaal Superr!!
Reparatie binnen offerte uitgevoerd. Met volle aandacht werd de nieuwe versnellingsbak vervangen.Leenauto was ter beschikking.
Netjes correct altijd de afspraken na komen. Eerlijkheid bellen als er grotere kosten zijn. Heb drie auto\'s hier in onderhoud.
Netjes, duidelijk en een goede terugkoppeling over extra werkzaamheden die gedaan moeten worden.
Een autobedrijf waar je op kunt vertrouwen. Geen onnodige fratsen en goede service.
Ik kocht een auto bij dit bedrijf voor een zeer scherpe prijs. Deze werd keurig met beurt en APK afgeleverd. Een mankement aan een buitenspiegel werd voor een zeer schappelijke prijs gerepareerd. De radio bleek bij aflevering niet te werken, dit probleem werd meteen verholpen zonder nieuwe afspraak. SUPER
Behulpzaam en deskundig.
Goed bedrijf, service heel goed ik ben heel tevreden.
Eeenbedrijf waar word meegedacht naar oplossingen en goede service door vakmensen.
Een bedrijf waar meegedacht word naar oplossingen en goede service door vakmensen
Prima en vlot geholpen en tot een prima overeenkomst gekomen!
goed bezig
zeer positieve ervaringen