Zeer goed !!!

Bij onderhoudsbeurten steeds weer goede en vriendelijke ervaringen.

Denken met je mee

Kom er al jaren met mijn Toyota IQ. Ze denken met je mee, zijn deskundig en hebben tijd voor een auto praatje. En zijn zeer te vertrouwen.

Behulpzaam, vriendelijk en kundig

Ik word altijd vriendelijk geholpen bij HB. Mijn auto heb ik ook daar gekocht. Het is een oude auto, maar doet het goed. Daar zijn ze ook eerlijk over geweest. Bij een beurt en een keuring wordt mij uitgelegd wat er zal gebeuren met mijn auto en ál mijn vragen worden beantwoord. Bellen netjes als iets anders gaat dan gepland of verwacht. Ik ben erg tevreden!

Een bedrijf waar je comfortabel kunt reflecteren aan de gebreken van je auto.

Mede dankzij de uitstekende communicatie en dienstverlening, bestaande uit denken in mogelijkheden en het vakmanschap, maken dat ik mijn auto graag bij HB Autoservice in onderhoud houdt.

Prima advies en service

Fijne garage en kundige mensen

prima service, goede uitleg en klantenvriendelijk

Deskundig, goede prijs-kwaliteit en klantvriendelijk!

Een bedrijf beoordelen we immers in die volgorde? Het zijn betrokken, enthousiaste mensen die weten waar ze het over hebben. Belangrijk bij hybride auto's van Lexus of Toyota. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Staan direct voor je klaar !!!

Goede service en zeer goede afhandig van zaken mbt de auto. Vriendelijke afhandeling !!!

Zeer snelle en goede service. Vakkundige medewerkers.

Zeer snelle en goede service. Vakkundige medewerkers.

Betrouwbaar

Prima service ,zoals gewoonlijk!

Betrouwbaar en vriendelijk

Kundig, betrouwbaar en vriendelijk

Prima en snelle service verleend :-)

Een bedrijf waar service in het vaandel staat.

Uitstekende service

Medewerkers staan altijd voor je klaar, ook bij adhok bezoeken. Medewerkers zijn klantvriendelijk , mijn ervaring is dat zij niets meer dan echt noodzakelijk is aan reparaties uitvoeren. Dit geeft een vertrouwd/ betrouwbaar gevoel bij mij als klant.

Fijne betrouwbare garage

Open en eerlijke mensen. Goede service

Zeer goed en correct geholpen.

Staan direct voor je klaar. Perfect !

Een garage die met je ‘meedenkt’.Betrouwbaar.

Oplossingen worden gezocht en gevonden. Een garage waar je je auto met vertrouwen kan laten onderhouden.

Snelle service en vriendelijke. Denken met je mee heel fijn.

Zeer klantvriendelijk

Service met een Hoofdletter

Dit is zo’n echt familiebedrijf waar de klant centraal staat, je snel en vriendelijk geholpen wordt tegen fairy prijzen

Fijne en correcte behandeling !

In de garage van HB Autoservice staan ze altijd voor je klaar . De servicebeurten zijn altijd goed en staan ze bij eventuele problemen direct voor je klaar!!!!

Zeer snelle en correcte diagnose. Betrouwbaar en kundig.

Opvallend goede kennis van symptomen bij Toyota Prius . Snelle service. Raming klopte goed bij uiteindelijke factuur. Ik kam terug als klant.

Betrouwbaar en vakkundig

HB heb ik leren kennen als een zeer betrouwbaar en deskundig bedrijf die ook nog eens flexibel zijn in het bedenken van oplossingen. Daarnaast zijn het ook nog eens leuke mensen met veel humor. Een aanrader!

Gewoon een prettig bedrijf met verstand van zaken.

Goeie service en vriendelijk personeel en eigenaren.

Veel vakkennis, goed onderhoud!

Toyota Corolla Verso een grote beurt laten geven. Uitstekende communicatie en duidelijk uitleg + verwachting van aankomende onderhoud in de toekomst.

Prima service!

Alles was meer dan in orde. Goed contact via de mail en telefoon. Ik had zeker het gevoel dat ze weten waar ze mee bezig zijn en dat ze goed naar de auto keken. Een fijne garage waar persoonlijk contact nog werkt! Altijd transparant over de prijs, geen verrasingen achteraf. Ik zou hier volgende keer zeker weer langsgaan en ze ook aanbevelen.

Nijverheidsweg 75

3341LJ Hendrik ido ambacht