Snel geholpen!

3 lichten die tegelijkertijd kapot gingen, ik hoefde maar een appje te sturen en ik kon ‘s middags al komen om het te laten repareren.. Fantastisch geholpen!

Vriendelijke Service

Hier wordt Vriendelijkheid en Service met hoofdletters geschreven. Kwaliteit van werk tegen faire prijzen!

Goede en kundige garage

Een prettige garage waar ik graag kom. Er wordt volop de tijd genomen om steeds de onderhouds- of reparatieopties door te nemen.

netjes , goed bezig geweest

De jongens die bezig zijn geweest aan mijn auto vinden het leuk om aan een mercedes te werken

Goed als altijd

Duidelijk en zonder poespas

Zeer klantvriendelijk

Je voelt je er thuis. Ze nemen de tijd voor je. Deskundig en denken mee voor een goede en betaalbare oplossing. Tijd voor een autopraatje

Fijne garage

Mag altijd langskomen voor vragen of even olie checken. Denken mee, zijn vriendelijk.

Duidelijke communicatie, zeer klantvriendelijk. Aanrader.

Deskundig en klantvriendelijk bedrijf.

Prettig en vakkundig bedrijf

Fijn bedrijf, betrokken op de klant. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Super fijne garage met heel fijn personeel

Er wordt zorgvuldig gekeken naar evt problemen en een goed advies gegeven

super tevreden - staan altijd voor je klaar

bij HB Autoservice HIA staan ze altijd voor je klaar, leveren ze goede service, denken ze met je mee, betrouwbaar - kortom: aanrader

Super fijne garage

In deze garages werken allemaal eerlijke en fijne mensen. Ik ben blij dat we bij hun terecht zijn gekomen. Ze geen vakkundig advies en staan altijd voor je klaar. Ook denken ze heel goed met je mee. Kortom een aanrader!!!

Uitstekend zoals gewoonlijk

Geen commentaar. Geef dit soort info slechts 1 maal.

Prettig en deskundig

Afspraak maken ging qua contact vlot. Heldere communicatie over kosten. Goed dat men ook aangeeft welke zaken er op langere termijn moeten worden opgepakt, goede kennis van hybride auto’s. Prettig dat je een WhatsApp-berichtje krijgt als de auto klaar is.

fantastische service

Mijn winterset is omgeruild naar de zomerset, snelle service, opslag van de banden, dik tevreden.

Super goede service en fijne meedenkende mensen

Fijn bedrijf, gaan voor kwaliteit. Denken mee met de klant en bieden goede service. Zoek je een goede garage dan heb je die in HB gevonden!

Zeer goed !!!

Onderhoud/ APK - goed, correct en vriendelijk afgehandeld!!!

Denken met je .ee

Ze zijn zeer betrouwbaar deskundig klantgericht en nemen de tijd voor je. Zijn ook echte Toyota liefhebbers

Deskundig en klanvriendelijk. Al jaren klant

Perfect !!!!!

Bij het aanbrengen van de winterbanden werden nog diverse zaken bekeken , wat op mij zeer positief over kwam . Mijn complimenten.

Uitstekend bedrijf

Altijd meteen behulpzaam (ook als je onverwachts komt), vriendelijk, geven advies en zijn erg persoonlijk. Bovendien heerst er een prettige sfeer.

Het voelt als een veilige achtergrond,heb vertrouwen in HB

Als er iets is wordt er meegedacht met de oplossing. De service is geweldig.

Deskundig betrouwbaar meedenkers

Veel kennis en liefhebbers van Toyota. Ook van inmiddels semi klassieke Denken mee en zijn betaalbaar en betrouwbaar. Altijd tijd voor een autopraatje.

Deskundig betrouwbaar meedenkers

Nijverheidsweg 75