Ik heb heel prettige ervaringen met dit gezellige familiebedrijf. Een omgeving waar nog geluisterd naar de wensen van de klant.
Goed bedrijf ,ervaren monteurs en goede service.
geloofwaardige adviezen, snelle uitvoering, prettige omgang
Deskundige vriendelijke snelle service van dit betrouwbare bedrijf!
Al jarenlang verzekerd van een prima service
Een betrouwbaar bedrijf.Geven eerlijk advies. Heel goede service.
Weer goed en snel geholpen.
Zeer positief. Ben al een aantal jaren klant en ik heb gewoon een goed gevoel bij dit bedrijf.
Wij zijn klant geworden bij dit bedrijf omdat ze altijd voor je klaar staan. Heel vriendelijk in de omgang en goede service. Aanrader.!!
Goede service, snelle service, leenauto, vriendelijk personeel, goede informatie. Alles is top!
Deskundigheid en snel geholpen.
Ik ervaar snelle service en deskundigheid.
Super service en in ons specifieke geval zelfs met haal en brengservice!
Een goed gerenommeerd autobedrijf met kennis van het vak.
Goede eerste indruk. Net bedrijf en de service was prima. Ik kom zeker terug!
Zeer tevreden. Snel en vakkundig geholpen !!
Nette service op maat ;)
Tot nu toe, na tig jaren , een prima auto bedrijf met heldere communicatie!
Staan altijd klaar voor je, denken met je mee, goede service. b.v accu was kapot even gebeld naar de garage en er kwam gelijk iemand langs die mijn auto startte en ik kon gelijk door naar de garage, waar iemand al klaar stond met een nieuwe accu
Goed zit er al vanaf het begin bij
Goed en prettig.
Nijverheidsweg 75