Netjes geholpen en alles conform de afspraak.!
Een goed, gedreven, professioneel en klantvriendelijk garagebedrijf. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Top personeel. Men staat daar altijd voor je klaar. Aanrader voor familie en vrienden. Nooit is iets teveel men gaat gelijk voor je aan de slag met vragen. Ik kom hier al vele jaren en zal er altijd blijven komen.
Zeer betrouwbaar en erg behulpzaam met een grote reparatie.
Ik heb geen verstand van prijs - kwaliteit en ook niet van deskundigheid. Maar mijn auto wordt goed nagekeken en als ik een vraag heb wordt deze serieus genomen. Ik word gebeld als er kosten zijn. Er is overleg. Mijn auto is 15 jaar oud en rijdt keigoed.En ik heb pech-hulp in Nederland van de garage van Henk Belder. Ik ben zeer tevreden!
Betrouwbaar, klantvriendelijk, top bedrijf!
Er wordt meegedacht. Er wordt niet altijd voor de duurste oplossing gekozen men kijkt verder.....Leveren goede service
Zit er al jaren bij Top service!
Prima ervaring, goede service en betrouwbaar
Ik ben uiterst tevreden over het werk van HBautoservice
Erg positief. Als er iets vervangen moet worden gaat het altijd in goed overleg en krijg een eerlijk verhaal over de kosten en eventuele alternatieven zoals gebruikte onderdelen ipv nieuwe.
Fantastische service. Alle aandacht voor m\'n vragen!
Ken het bedrijf via mijn zoon,die goede ervaringen heeft met HB. Ik ben zelf iemand die alleen maar bij dealers koop en laat repareren.Omdat ik goede dingen heb gehoord over HB een bezoek gebracht aan HB.Kleine roest reparatie laten uitvoeren door Henk op de achterklep. Zo te zien is dat goed en snel gedaan. Alleen jammer dat er zonder te vragen de kentekenplaathouder \"Toyota van Dorst\"is vervangen door een plaat van HB. Ik snap wel dat HB reclame wilt maken, maar vraag het gewoon even aan de klanten. Ik beveel HB echt wel aan bij andere mensen als ik tevreden ben, maar dit is ietwat \'slordig\' Ik heb hem dus weer laten omwisselen voor de originele houder en zag dat Henk enigszins geïrriteerd was en negeerde mij volkomen.... Lijkt mij nergens voor nodig en zeker niet terecht.
Ik ben zo\'n 5 jaar klant en heb enkel hele goede ervaringen gehad. Goed advies, eerlijk over de kosten en kundig. Zeker voor de Toyota rijders een aanrader!
prima service staan altijd voor mij klaar alleen jammer dat het bedrijf voor ons op een ongunstige locatie zit ( problemem met de A15)
Heel klantvriendelijk en kan altijd langskomen als er iets is met auto! Hier wordt je nog echt behandeld als klant in tegenstelling tot de grote merk garages!
Snel ,goed, helder over de reparatie gecommuniceerd ivm te repareren onderdelen en prijs.
Doen niet moeilijk, alles kan!!
Het is een prima bedrijf met uitstekende srevice
Zeer goed geholpen denken met je mee en zijn klant gericht.
Nijverheidsweg 75
3341LJ Hendrik ido ambacht