Fijn geholpen door Renée, nam de tijd voor al de vragen.
Apk ik kon er op wachten. Toen tussendoor even onze andere auto de storing laten uitlezen.
Prima.
Vetrouwenwekkend
Mooi garagebedrijf, met jonge auto's in de showroom. Reparatiehal keurig netjes, en monteurs staan je netjes te woord. Een jaarlijkse beurt is wel aan de prijs.
Beetje verrast dat ik binnen een half jaar na aanschaf geconfronteerd werd met hoge rekeningen (bijna 2000,=) voor regulier onderhoud (grote beurt/banden). Dat de banden minimaal waren had ik mij overigens wel gerealiseerd, maar toch....,.
Van begin tot eind in het aankoop- en inruilproces top begeleiding, kortom je voelt je thuis.
Na de aankoop kan je ook terecht voor onderhoud. Op redelijk korte termijn kon een onderhoudsbeurt ingepland worden. Je kan wachten. Vriendelijk personeel.
Mijn ervaring met Douwe de beer omschrijf ik als zeer prettig en fijn. Je koopt geen brood. Bij Douwe de beer kijken ze zeker ook naar je persoonlijke situatie. en laten je in je waarde. Arnold Mulder
De inruilprijs van de B-Klasse was goed, de deal was buitengewoon snel gesloten, de tekortkomingen aan de CLA werden zeer accuraat verholpen en de aftersales-service verdient een pluim.
Netjes behandeld
Factuurbedrag erg hoog voor een half uur werk voor de controle van de uitlijning. (Bij fastfitters is de handeling zelfs gratis)
Goed advies en persoonlijke aandacht door Henk. Scherpe prijs import auto goed doorberekend aan de klant. Prima inruil bod waardoor we snel tot de aankoop over konden gaan. Helaas bijna 4 weken aflever vertraging door import perikelen met leverancier, RDW en belastingdienst. Maar dit is uiteindelijk door eerlijke communicatie en extra inzet Douwe de Beer plus wat extra kopers geduld goed gekomen. Rijden nu, als tevreden klant in een Top Auto!!!
Afspraak gemaakt voor service beurt perfect uitgevoerd.
Alle auto's zijn luxe uitgevoerd en in zeer goede staat en tegen een scherpe prijs. Personeel zet zich 100 procent in om de auto volgens gemaakte afspraken af te leveren.
Plots niet fucntionerende verwarming. Afspraak gemaakt. Zij dacht bij voorbaat aan een defecte elektronisch gestuurde klep. Defect gecheckt en vervangen. Rij nu weer lekker warm door de winterse kou. Bedankt!
Deskundig, vriendelijk en goed in het vertellen wat de problemen zijn.
Goede service, vriendelijk personeel, en kwaliteit auto's.
Het ontvangst was erg vriendelijk, er wordt meegedacht zonder opdringerig te zijn. Superfijne mensen, erg service gericht.
Ging snel en netjes
Afspraken worden nagekomen deskundig en vriendelijke medewerkers
Zeer goed!!
vriendelijk, correct
Klein ongelukje gehad waardoor het glas van mijn achterlicht stuk was. Na telefonisch contact is de schade in dezelfde week nog gerepareerd.
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.